پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

آزمون ورودی ‌اعطای کمک هزینه تحصیلی سازمان منطقه آزاد چابهار به دانش آموزان پسر پایه نهم در دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار با نظارت نمایندگان ستاد مبارزه با کرونای شهرستان چابهار روز جمعه مورخ ۳۰ خرداد برگزار شد. دانشگاه بین‌المللی چابهار به عنوان مجری طرح حمایت منطقه آزاد چابهار از دانش‌آموزان مستعد […]

دانشگاه بین‌المللی چابهار به عنوان مجری طرح حمایت منطقه آزاد چابهار از دانش‌آموزان مستعد و نخبه مناطق جنوبی استان جهت پذیرش در رشته‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی در دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار از ۳۰۷ نفر دانش آموز مناطق دشتیاری، چابهار، راسک، سرباز، کنارک، نیکشهر، قصرقند، فنوج، بنت و لاشار، آزمون ورودی اعطای کمک هزینه تحصیلی در دوره متوسطه دوم را برگزار کرد.

اعلام نتایج:
نتایج آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار یکشنبه مورخ ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۹ از طریق سایت http://highschool.iuc.ac.ir/ اعلام خواهند شد.

در صورت داشتن هرگونه سوال و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ثابت ۰۵۴۳۵۳۱۴۴۰۲ و یا تلفن همراه ۰۹۹۰۷۱۰۹۵۱۹ تماس حاصل فرمایید.