پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، با توجه به مفاد تفاهم نامه منعقد شده با شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان دوره های آموزشی (وبینار)، برای اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار به صورت رایگان می باشند. این دوره های آموزشی (وبینار) هر روز راس ساعت […]

این دوره های آموزشی (وبینار) هر روز راس ساعت ۱۳ تا ۱۵ (به غیر از روزهای تعطیل) با عناوین مختلف و در سرفصل های متنوع از تاریخ ۲۳ دی ماه تا ۵ بهمن ماه به صورت کاملا مجازی برگزار شده و ثبت نام نیز به صورت مجازی و از طریق سایت آموزش های آزاد www.spc.iuc.ac.ir خواهد بود.

برای تمام متقاضیان شرکت کننده در این دوره ها گواهینامه پایان دوره صادر خواهد شد.