جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بین المللی چابهار و پژوهشگاه صنعت نفت امضاء شد
هدف از این تفاهم نامه استفاده از تجارب، امکانات، تجهیزات و توانمندی های فی مابین دانشگاه بین المللی چابهار و پژوهشگاه صنعت نفت جهت تعامل متقابل برای توسعه همکاری ها، ترویج و گسترش و پیشرفت موارد ذکر شده در تفاهم نامه می باشد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بین المللی چابهار و پژوهشگاه صنعت نفت امضاء شد.

قابل ذکر است؛ تعامل و همکاری با پردیس پژوهش و توسعه صنایع پایین دستی پژوهشگاه، تعامل و همکاری با پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست پژوهشگاه، تعامل و همکاری طرفین در فراهم سازی شرایط استقرار و همکاری مراکز نوآوری طرفین و استفاده از امکانات دو جانبه به منظور هم افزایی و حمایت از شرکت های استارت آپی در راستای تکمیل زنجیره تجاری سازی و علم و فناوری به صنعت از موضوعات این تفاهم نامه می باشند.

همچنین بهره گیری طرفین از امکانات آموزشی-پژوهشی موجود در آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی یکدیگر و همکاری در برگزاری همایش های ملی و بین المللی در حوزه های بالادستی و پایین دستی صنایع نفت و گاز، همکاری در ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی در زمینه های مورد نیاز، همکاری در ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی در زمینه های مورد نیاز، همکاری در انتقال دانش و فناوری های مورد نیاز طرفین و تجاری سازی آنها، شناسایی، تعریف و هدایت پروژه های دانشجویی تحصیلات تکمیلی مورد نیاز صنعت نفت بعنوان محورهای همکاری دراین تفاهم نامه می باشند.