جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار ثبت نام بدون کنکور دانشگاه بین المللی در مقطع کارشناسی در ترم بهمن ماه شروع شد. دانشگاه بین المللی چابهار در ترم بهمن ماه (صرفا براساس سوابق تحصیلی) جهت تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی پیوسته در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد. ۱-علوم […]

۱-علوم تربیتی(آموزش ابتدایی) با کد ۱۴۷۰۳
۲-حقوق (۱۴۷۰۲)
٣-مهندسی عمران (۱۴۶۹۷)
۴-مهندسی کامپیوتر(۱۴۶۹۸)
۵-مهندسی معدن(۱۴۶۹۹)
۶-مهندسی معماری(۱۴۷۰۰)
٧-زبان ادبیات وانگلیسی(۱۴۷۰۷)
٨-اقتصاد(۱۴۷۰۱)
۹-مدیریت امور بانکی (۱۴۷۰۴)
۱۰-مدیریت بازرگانی(۱۴۷۰۵)
١١-مدیریت صنعتی(۱۴۷۰۶)

مهلت ثبت نام: از ۳۰ آذر ماه تا ۳ دی ماه ۹۹

متقاضیان میتوانند جهت ثبت نام از طریق سامانه www.sanjesh.org و یا به صورت حضوری به آموزش دانشگاه بین المللی مراجعه نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰ – ۰۹۳۹۲۱۹۴۴۶۱ تماس حاصل نمایید.