اخبار

تصویب فاز یک نقشه معماری مجتمع آموزشی شبانه روزی مدارس منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار در دانشگاه بین المللی چابهار

تصویب فاز یک نقشه معماری مجتمع آموزشی شبانه روزی مدارس منطقه آزاد تجاری –صنعتی چابهار در دانشگاه بین المللی چابهار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : در جلسه مورخ 2/4/99 فاز یک نقشه¬های معماری مجتمع آموزشی متوسطه دوم(دخترانه- پسرانه) با حمایت سازمان منطقه آزاد چابهار در دانشگاه بین المللی چابهار و حضور معاونت محترم فنی و زیربنایی و سرپرست محترم دانشگاه بین-المللی چابهار و مدیریت محترم عمران و طرح¬های زیربنایی مورد تصویب واقع گردید. شایان ذکر است، این طرح در ابعاد 22600 متر مربع زیر بنا مورد ارزیابی قرار گرفت و مشاورین طرح مهندسین نقشیاد می¬باشد. این پروژه آموزشی، برای دانش¬آموزان پسر و دختر متوسطه دوم پیش بینی شده که مجهز به امکاناتی شامل فضای آموزشی، سالن مطالعه، سالن اجتماعات آزمایشگاه فیزیک، شیمی و.. نمازخانه، سایت رایانه، سالنها ورزشی ، خوابگاه و فضای سبز و… است.

دکمه بازگشت به بالا