پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

تصویب فاز یک نقشه معماری مجتمع آموزشی شبانه روزی مدارس منطقه آزاد تجاری –صنعتی چابهار در دانشگاه بین المللی چابهار به گزارش روابط عمومی دانشگاه : در جلسه مورخ ۲/۴/۹۹ فاز یک نقشه¬های معماری مجتمع آموزشی متوسطه دوم(دخترانه- پسرانه) با حمایت سازمان منطقه آزاد چابهار در دانشگاه بین المللی چابهار و حضور معاونت محترم فنی […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : در جلسه مورخ ۲/۴/۹۹ فاز یک نقشه¬های معماری مجتمع آموزشی متوسطه دوم(دخترانه- پسرانه) با حمایت سازمان منطقه آزاد چابهار در دانشگاه بین المللی چابهار و حضور معاونت محترم فنی و زیربنایی و سرپرست محترم دانشگاه بین-المللی چابهار و مدیریت محترم عمران و طرح¬های زیربنایی مورد تصویب واقع گردید. شایان ذکر است، این طرح در ابعاد ۲۲۶۰۰ متر مربع زیر بنا مورد ارزیابی قرار گرفت و مشاورین طرح مهندسین نقشیاد می¬باشد. این پروژه آموزشی، برای دانش¬آموزان پسر و دختر متوسطه دوم پیش بینی شده که مجهز به امکاناتی شامل فضای آموزشی، سالن مطالعه، سالن اجتماعات آزمایشگاه فیزیک، شیمی و.. نمازخانه، سایت رایانه، سالنها ورزشی ، خوابگاه و فضای سبز و… است.