پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
دوره آموزشی توانمند سازی دبیران شیمی سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار دوره آموزشی توانمند سازی دبیران شیمی استان سیستان و بلوچستان با حضور ۷۰ نفر از دبیران شیمی استان برگزار شد. دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین‌المللی چابهار با هدف ارتقای سطح علمی دبیران استان سیستان و بلوچستان، اولین دوره توانمند سازی دبیران شیمی […]

دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین‌المللی چابهار با هدف ارتقای سطح علمی دبیران استان سیستان و بلوچستان، اولین دوره توانمند سازی دبیران شیمی استان سیستان و بلوچستان را توسط مولف کتاب‌ شیمی متوسطه دوره دوم، آقای دکتر حسن حذرخانی برگزار کرد.

گفتنی است پیش از این در سال ۱۳۹۷ این دبیرستان دوره مذکور را در سطح شهرستان چابهار برگزار کرده است.