شرايط و ضوابط ثبت نام مرحله پذيرش صرفاً با سوابق تحصيلي سراسري سال 1399

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال به اطلاع تمامي داوطلبان ميرساند، با توجه به گسترش آموزش عالي در كشور و امكان برخورداري
متقاضيان از ظرفيت پذيرش رشته هاي صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (بدون آزمون) در ورود به دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي و با هدف اجراي قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كشور مصوب 10 شهريورماه 1392 مجلس شوراي اسلامي و طبق مورخ 30 آذرماه 1398 ، پذيرش در رشتهمحلهاي صرفاً براساس سوابق « شوراي سنجش و پذيرش دانشجو » مصوبات بيست و دومين جلسه تحصيلي همانند سال 1398 به صورت مجزا از رشته محلهاي با آزمون و مستقل از كنكور با رعايت قوانين و مقررات مربوطه و با ملاك معدل كتبي ديپلم با توجه به نوع ديپلم داوطلب و رشته انتخابي وي توسط سازمان سنجش آموزش كشور انجام ميشود. داوطلباني كه منحصراً متقاضي تحصيل در اين رشته محلها هستند نيازي به ثبتنام در آزمون سراسري سال 1399 ندارند.

فرايند انتخاب رشته:
1- دفترچه راهنما (همين دفترچه) را از سايت اينترنتي سازمان سنجش دريافت و نسبت به مطالعه دقيق مندرجات آن اقدام كنيد.
2- كد رشته هاي انتخابي مورد نظر خود را از دفترچه استخراج و در فرم پيشنويس درج كنيد.
مراجعه نمائيد.

www.sanjesh.org -3 – براي تكميل فرم تقاضانامه ثبت نام و انتخاب رشته به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني
4- قبل از تكميل فرم اينترنتي ثبتنام، كليه اطلاعات مندرج در فرم پيشنويس خود را مجدداً كنترل نمائيد.
5- نسبت به وارد كردن اطلاعات خود از روي فرم پيشنويس در فرم تقاضانامه ثبتنام اينترنتي به صورت دقيق اقدام كنيد.
6-  در مرحله بعدي به پيام هاي خطاي احتمالي كه به شما داده شده توجه كرده و نسبت به رفع آن اقدام نمائيد.
7- به عناوين رشته و دانشگاه كه بر اساس كد رشته هاي انتخابي شما، نمايش داده ميشود توجه كرده و آنها را دقيقاً با رشته هاي انتخابي تطبيق دهيد. در اين مرحله عناوين رشته ها در دورهها و مقاطع مختلف، با رنگ هاي مختلف نمايش داده ميشود. به اين موارد دقت داشته و در صورتي كه در درج كد اشتباه كردهايد، به مرحله قبل برگشته و اصلاح نمائيد. چنانچه همه رشته ها و دانشگاه هايي كه نمايش داده ميشود، مورد تأييدشما است، به مرحله بعد برويد.
8- در مرحله بعد دو امكان در اختيار شما قرار داده ميشود، اول اينكه در صورتي كه فرم تقاضانامه شما نياز به تصحيح دارد، با زدن كليد مربوطه به صفحه قبل برگرديد و در غير اينصورت كليد تأييد نهايي را بزنيد.
9- در آخرين مرحله شماره پرونده 7 رقمي و كد رهگيري 16 رقمي به شما نمايش داده ميشود، تأكيد ميشود كه اين شمارهها را يادداشت كرده و به صورت محرمانه نزد خود نگهداري كنيد و حتماً فرم تقاضانامه تكميل شده خود را چاپ كرده و تا اعلام نتايج، آن را نزد خود نگه داريد.
10 – در صورت نياز به اصلاح اطلاعات فرم تقاضانامه ثبت نام، منحصراً ميتوانيد در مهلت مقرر ثبت نام نسبت به ويرايش آن اقدام نماييد.

برای دریافت دفترچه راهنما اینجا کلیک کنید

دکمه بازگشت به بالا