پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، صندوق رفاه دانشجویان، مهلت ثبت وام های دانشجویی را به مدت یک ماه تمدید کرد. با توجه به وضعیت حضور حداقلی کارکنان دانشگاه ها در شرایط ناشی از تشدید شیوع بیماری کرونا و تعطیلی آموزش حضوری بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی […]

با توجه به وضعیت حضور حداقلی کارکنان دانشگاه ها در شرایط ناشی از تشدید شیوع بیماری کرونا و تعطیلی آموزش حضوری بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و در راستای حمایت بیشتر از دانشجویان و رفع مشکلات دانشجویان به دلیل عدم حضور در دانشگاه‌ها، ، مهلت ثبت وام‌های دانشجویی به مدت یک ماه و تا تاریخ ۹۹/۱۰/۱۵ تمدید شده است.

همچنین این صندوق اعلام کرد برای حمایت بیشتر از دانشجویان مشمول دریافت وام ودیعه مسکن و بهره مندی حداکثری آنان از این وام و کاهش مشکلات ناشی از مراجعه به بانک و معرفی ضامن، در نیمسال جاری وام ودیعه مسکن متاهلی از طریق صندوق رفاه پرداخت خواهد شد.

آدرس سایت صندوق رفاه: https://bp.swf.ir

:::دانلود فایل راهنمای دریافت وام دانشجویی:::