سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 19 March , 2024

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می رساتد، زمان دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد، حداقل شش ماه از زمان تصویب در گروه آموزشی مربوطه امکان پذیر می باشد. برای دانشجویان ارشد که تا تاریخ ۹۹/۰۶/۳۱ موفق به دفاع از پایان نامه نشده اند با توجه به شرایط خاص و تصمیم شورای آموزشی و […]

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می رساتد، زمان دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد، حداقل شش ماه از زمان تصویب در گروه آموزشی مربوطه امکان پذیر می باشد. برای دانشجویان ارشد که تا تاریخ ۹۹/۰۶/۳۱ موفق به دفاع از پایان نامه نشده اند با توجه به شرایط خاص و تصمیم شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تا ۲۰ مهرماه سال ۹۹ تمدید شد و نمره پایان نامه برای نیمسال دوم ۹۹-۹۸ در کارنامه دانشجو درج خواهد شد. دانشجویانی که در تاریخ فوق نتوانند از پایان نامه خود دفاع نمایند طبق آیین نامه آموزشی درخواست تمدید سنوات را تکمیل و شهریه ترم را پرداخت نمایند.

با عنایت به صورتجلسه شورای آموزشی تحصیلات تکمیلی در مورخ ۹۹/۶/۱۰ این تصمیم ابلاغ گردید.