جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
پیام تسلیت سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار بمناسبت شهادت پر افتخار سه تن از سربازان گمنان امام زمان(عج) در سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار طی پیامی شهادت پر افتخار سه تن از سربازان گمنام امام زمان(عج) را تسلیت گفت. متن پیام بشرح ذیل می باشد: بسم رب الشهداء والصدیقین وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ […]

متن پیام بشرح ذیل می باشد:

بسم رب الشهداء والصدیقین
وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ (سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹)

جمهوری اسلامی ایران امروز علی رغم همه توطئه‌های دشمنان در اوج امنیت و اقتدار قرار دارد و پرچم اسلام ناب محمدی (ص) را در میان اسلام‌های دروغین به اهتزاز در آورده است و این امر بدست نیامده مگر با خون پاک شهدا و ایثار گری‌های مردم متدین با بصیرت ایران اسلامی که از ابتدای انقلاب تا به امروز همه این دسیسه‌ها و شرارت‌ها را خنثی کرده اند.

اینجانب شهادت پر افتخار سه تن از سربازان گمنان امام زمان(عج) در سیستان و بلوچستان را از طرف خود و جمیع تلاشگران عرصه علم و آموزش به مردم شهید پرور ایران اسلامی و مجموعه پر افتخار نیروهای گمنام امام زمان (عج) تسلیت عرض می نمایم.

ناصر آبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار