سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 19 March , 2024

در اساس تفاهم نامه صورت گرفته میان دانشگاه بین المللی چابهار و بانک قرض الحسنه رسالت، به دانشجویان وام ضروری دانشجویی اعطا می­گردد. متقاضیان محترم وام می­توانند جهت تکمیل مدارک و کسب اطلاعات بیشتر به واحد دانشجویی مراجعه نمایند. امید است با توکل به خداوند متعال این اقدام، گامی مؤثری در گره­ گشایی مشکلات دانشجویان […]

امید است با توکل به خداوند متعال این اقدام، گامی مؤثری در گره­ گشایی مشکلات دانشجویان عزیز باشد.

کلیه دانشجویان در طول دوره تحصیل خود می توانند یکبار از وام ضروری ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی استفاده، به بانک قرض الحسنه رسالت معرفی شوند و بایستی وام خود را ۱۱  ماهه با سود ۲% تسویه حساب نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت درخواست وام ضروری دانشجویی

مدارک دانشجو(کپی و اصل)

مدارک ضامن(کپی و اصل)

۱-کارت ملی

۲-شناسنامه

۳-سفته به مبلغ۱۳۰%وام

۴- ۱۰.۰۰۰ تومان بابت افتتاح حساب

۱-کارت ملی

۲-شناسنامه

۳-چک

۴- فیش حقوقی و حکم کارگزینی(در صورت کارمند بودن)

یا کپی از جواز کسب(در صورت کاسب بودن)

((نکات مهم))

*در صورتیکه ضامن چک برگشتی یا اقساط معوق داشته باشد مدارک قابل قبول نمی باشد.

*بازه واریز وام معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ روز می باشد.

*این وام از همان ترم اول قابل پرداخت به دانشجویان عزیز می باشد.

*جهت ثبت نام اولیه بایستی ابتدا به امور دانشجویی مراجعه فرمایید.