پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

بازدید دانشجویان غیرایرانی دانشگاه بین المللی چابهار از شرکت تولید پلاستیک سپیدپلاست

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، دانشجویان غیرایرانی بهمراه واحد آموزش این دانشگاه از شرکت تولید پلاستیک «سپیدپلاست» سازمان منطقه آزاد چابهار بازدید کردند.

دانشجویان با مدیر داخلی این شرکت همراه و با پرسش و پاسخ و توضیحات تکمیلی از بخش خط تولید، بخش بسته بندی و بخش انبار این شرکت بازدید کردند.

گفتنی ست، سپید پلاست بزرگترین مجتمع پلاستیک سازی جنوب شرق کشور در پیکره صنعتی منطقه آزاد چابهار ساخته شده و با تامین مواد اولیه شروع به کار می کند شرکت سپید پلاست منطقه آزاد چابهار فعال در زمینه های تولید انواع پلاست، کیسه، چاپ و دوخت و سایز بندی و طراحی در چهارچوب قوانین ومقررات منطقه آزاد چابهار تاسیس شد و در این مدت به پیشرو بودن در تکنولوژی و نوآوری محصولات اقدام کرده و به اهداف شرکت دست یافته است.