جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
برنامه‌های هفته سرآمدی آموزش دانشگاه بین المللی چابهار

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ در راستای گرامیداشت یاد و خاطر استاد شهید مرتضی مطهری و جلب توجه جامعه دانشگاهی به اهمیت امر آموزش و پرهیز از فعالیتهای کلیشه ای با هدف ارتقاء سطح امیدواری به آینده در جامعه در محدوده زمانی سوم تا دوازدهم اردیبهشت سال ۱۴۰۰  به عنوان دهه سرآمدی آموزش اعلام شده است و دانشگاه بین المللی چابهار موارد زیر را در فرآیند تصمیم سازی های مرتبط با امر آموزش ارائه می کند.

ضمنا با توجه به وجود ویروس کرونا و اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، برنامه‌های هفته سرآمدی آموزش این دانشگاه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.