جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024

جلسه ای صبح روز دوشنبه مورخ ۷ بهمن سال جاری به میزبانی امور پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار با جناب آقای مسعود پایدار مدیرعامل انتشارات کتاب دانشگاهی برگزار شد. که در خصوص موضوعاتی نظیر تامین کتب مورد نیاز کتابخانه، چاپ و نشر کتاب و همچنین برای توسعه و ارتباط دانشجویان و دانشگاه‌ها با کتاب، برگزاری […]

جلسه ای صبح روز دوشنبه مورخ ۷ بهمن سال جاری به میزبانی امور پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار با جناب آقای مسعود پایدار مدیرعامل انتشارات کتاب دانشگاهی برگزار شد. که در خصوص موضوعاتی نظیر تامین کتب مورد نیاز کتابخانه، چاپ و نشر کتاب و همچنین برای توسعه و ارتباط دانشجویان و دانشگاه‌ها با کتاب، برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در چابهار بحث و تبادل نظر شد. با توجه به پتانسیل های منطقه ازاد چابهار، مدیر پژوهشی دانشگاه اعلام نمود که دانشگاه می تواند در زمینه فراهم سازی فضای فیزیکی و سالن در برگزاری نمایشگاه همکاری داشته باشد.
در پایان جلسه از کتابخانه دانشگاه نیز بازدیدی به عمل آمد.