پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بین المللی چابهار و شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان با حضور ناصر آبروش، سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار، مهندس رخشانی معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان، خانم قریب پور سرپرست ارتباط با […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بین المللی چابهار و شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان با حضور ناصر آبروش، سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار، مهندس رخشانی معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان، خانم قریب پور سرپرست ارتباط با صنعت دانشگاه بین المللی چابهار و مهندس نادر احسانی مدیریت محترم تامین مالی و توسعه بازار شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان منعقد گردید.

مفاد تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه بین المللی چابهار و شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان علاوه بر مذاکره و برنامه ریزی برای اجرایی سازی بندهای تفاهم نامه، توانمندی های ارتباط بین دانشگاه بین المللی چابهار و شرکت شهرک های صنعتی بویژه در حوزه آموزش، پژوهش و برنامه ریزی هایی برای برگزاری دوره های آموزشی مشترک و نیز طرح های تحقیقاتی می باشد.

شایان ذکر است این تفاهم نامه می تواند موجب ارتباط موثرتر بین صنعت و دانشگاه شود و همچنین زمینه اجرایی سازی انجام پایان نامه های کاربردی و نیز آموزش های تخصصی ویژه واحدهای صنعتی را فراهم آورد.