به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، این دانشگاه در راستای همکاری مشترک جهت تسهیل ارائه خدمات فنی و مهندسی با آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان تفاهم نامه همکری به مدت 2 سال امضاء کرد.

مراسم امضاء این تفاهمنامه روز چهارشنبه 15/11/99 با حضور ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار وو عبدالغفورتمندانی مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک سیستان و بلوچستان در محل دفتر ریاست دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد.

هدف از امضاء ابن تفاهمنامه استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های مشترک آموزشی و تحقیقاتی به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فناوری های موجود، داده ها، اطلاعات، نیروی انسانی و منابع مالی ذکر شده است.