جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
جریمه اقامت غیرمجاز دانشجویان غیرایرانی سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ بر حسب دستورالعمل پلیس محترم اداره مهاجرت و گذرنامه اقامت غیر مجاز دانشجویان غیرایرانی در سال ۱۴۰۰ مشمول جریمه های مالی ذیل می شوند: – مبلغ جریمه هر روز اقامت غیر مجاز دانشجویان غیرایرانی روزانه مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ریال(دو میلیون ریال) می باشد. -جریمه فوق الذکر […]

-جریمه فوق الذکر پس از محاسبه به حساب خزانه داری کل – ناجا تمرکز درآمد اقامت غیر مجاز دانشجویان غیرایرانی واریز می گردد.

– دانشجویان غیرایرانی که در حال حاضر با توجه به شرایط پیش آمده خارج از کشور می باشند، مشمول جریمه نمی گردند.