پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، مصطفی کریمیان اقبال عضو هیات مدیره انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری(IASP) بهمراه خدیجه دینارزهی مدیر مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار و ‌مسئول راه اندازی پردیس مکران پارک علم و فناوری، از ظرفیت های موجود در دانشگاه […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، مصطفی کریمیان اقبال عضو هیات مدیره انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری(IASP) بهمراه خدیجه دینارزهی مدیر مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار و ‌مسئول راه اندازی پردیس مکران پارک علم و فناوری، از ظرفیت های موجود در دانشگاه بین المللی چابهار برای ایجاد اکوسیستم فناوری و نوآوری بازدید بعمل آوردند.

کریمیان اقبال در حاشیه این بازدید اظهار داشت: زیست بوم فناوری و نوآوری یکی از ارکان اقتصاد دانش‌بنیان در جوامع توسعه یافته امروزی است و با توجه به اینکه منطقه آزاد چابهار قطب اقتصادی کشور می باشد ضروری است که در زمینه‌های پژوهش، نوآوری،‌ ایده‌یابی، ایده‌پردازی،‌ تجاری‌سازی ایده‌ها، ایجاد تحول و پیشرفت، کشف و پرورش استعدادها،‌ شبکه‌سازی در کسب‌و‌کار،‌ توسعه فناوری و صادرات و تبادل فناوری به ایفای نقش بپردازد.

وی افزود: ۳۰ هکتار از اراضی منطقه آزاد چابهار در محدوده دانشگاه بین المللی چابهار برای ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری اختصاص یافته است که بررسی اولیه برای این طرح صورت گرفت.

عضو هیات مدیره انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری(IASP)، ادامه داد: در جلسات متعددی که با معاونت و مدیران عمرانی سازمان منطقه آزاد چابهار و سرمایه گذاران بخش خصوصی به منظور بررسی وضعیت فعلی زمین ها، وضعیت سرمایه گذاری، اهداف و چشم انداز، مطالعات انجام شده، بررسی طرح های کالبدی، اهداف اقتصادی طرح، ضرورت ایجاد چرا و چگونگی طرح منطقه ویژه فناوری به منظور تبادل تجاری که منجر به انتقال دانش و فناوری شود برگزار و مباحث مطرح شده مورد بررسی قرار گرفتند.

کریمیان اقبال تصریح کرد: با بررسی های اولیه صورت گرفته این امکان در منطقه آزاد چابهار وجود دارد که با ایجاد ظرفیت سازی هم سخت افزاری و نرم افزاری امکان استقرار شرکت های دانش بنیان و‌ارتباط موثر با بخش خصوصی فعال در منطقه، کسب و‌ کارهای مبتنی بر دانش و‌ نوآوری ایجاد کرد.