جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024

با عنایت به موافقت اصولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران در خصوص صدور مجوزهای لازم جهت جذب دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه بین المللی چابهار به دو صورت بورسیه و غیر بورسیه طبق جداول ذیل در مقطع کارشناسی برای نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (بهمن ۱۳۹۹)، علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام بر […]

با عنایت به موافقت اصولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران در خصوص صدور مجوزهای لازم جهت جذب دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه بین المللی چابهار به دو صورت بورسیه و غیر بورسیه طبق جداول ذیل در مقطع کارشناسی برای نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (بهمن ۱۳۹۹)، علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام بر اساس شرایط فراخوان حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۹ (Jan 8th, 2021) به سایت دانشگاه (www.iuc.ac.ir) مراجعه نمایند.

::: ثبت نام :::

راه های ارتباطی:

تلفن ثابت ۰۰۹۸۳۵۳۱۴۳۰۳ Tell Number
لینک واتساپ https://chat.whatsapp.com/G2cEA9DUmgHBt7Y9rY5Fxp WhatsApp Link
اینستاگرام iuc_ac_ir Instagra,Telegram&Facebook
آدرس ایمیل info@ iuc.ac.ir Email Addres
آدرس دانشگاه استان سیستان و بلوچستان- شهرستان چابهار-سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار-تراس بهشت- دانشگاه بین المللی چابهار- کد پستی: ۹۹۷۱۷۷۷۵۵۹