جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
فراخوان پنجمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی برگزار می‌شود. کلیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که دارای سوابق آموزشی، پژوهشی و فرهنگی شاخص […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی برگزار می‌شود. کلیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که دارای سوابق آموزشی، پژوهشی و فرهنگی شاخص می باشند می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

جهت اطلاع از شرایط، مدارک و ضوابط ثبت نام به سایت www.isaar.ir مراجعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۴۲۸۸۰۰۹-۰۵۴ دفتر امور دانشجویی تماس حاصل فرمایید.