سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 19 March , 2024

مدیر پژوهشی و فناوری

خدیجه دینارزهی

امور پژوهشی به عنوان دبیر شورای پژوهشی دانشگاه که تنظیم و تدوین مصوبات این شورا را بر عهده دارد، مسئول تنظیم و تدوین پیش نویس دستورالعمل ها، آیین نامه ها و مقررات پژوهشی دانشگاه و ارائه آن به شورای پژوهشی دانشگاه جهت تصویب و اجرا، بررسی طرح­ های تحقیقاتی و پژوهشی انجام شده توسط اساتید از نظر کیفیت و هزینه ­های پیش ­بینی شده، امور مربوط به اعطای سالانه اعتبار ویژه پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه، امور مربوط به تشویق مقالات منتشره اعضای هیات علمی دانشگاه، بررسی و پیشنهاد اعتبارات مورد نیاز واحدهای پژوهشی با توجه به برنامه­ های تعیین شده می باشد. تهیه آمارهای مختلف مربوط به مدیریت امور پژوهشی جهت ارائه به سازمان مرتبط خارج از دانشگاه، تامین امکانات تجهیزاتی و وسایل و لوازم مورد نیاز پروژه­ ها با کمک واحدهای مربوطه، انجام کلیه امور مربوط به انعقاد قراردادهای تحقیقاتی و اقدام در خصوص اجرای آنها، برقراری ارتباط با قطب­ های علمی، صنعتی، و اقتصادی به منظور شناخت طرح­ های تحقیقاتی و آموزشی و نیروهای تخصصی مورد نیاز آنها، معرفی امکانات علمی، تحقیقاتی و توانای ­های بالقوه دانشگاه به صنایع، امور مربوط به برگزاری همایش های ملی و بین المللی، دعوت از محققین و دانشمندان کشورهای مختلف برای شرکت در کنفرانس­ ها و سمینارهای علمی- پژوهشی در دانشگاه با همکاری واحدهای ذیربط بخشی از فعالیت های مدیر پژوهشی می باشد.

۲۲۳۱ – ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۴۹

خانم سجادی – مسئول پژوهشی
yahoo.com

عبدالرحمان اریش – کارشناس فناوری و اطلاعات
arish@iuc.ac.ir

حامد بزرگ‌زاده – کارشناس فناوری اطلاعات
hamedbozorgzadeh1371@gmail.com

مرکز فناوری و اطلاعات دانشگاه بین المللی چابهار به منظور کمک به روند رشد، توسعه دانش، سرعت بخشیدن به امور آموزشی ، پژوهشی، خدماتی و اداری دانشگاه تاسیس و در حال حاضر این مرکز مشغول ارائه خدمات به دانشجویان،کارکنان دانشگاه و اعضای هیات علمی است . این مرکز علاوه بر ارائه کلیه خدمات در زمینه‌های سخت افزار و نرم افزار و شبکه اعم از مشاوره، خرید، تجهیز، طراحی، پیاده‌سازی، نصب و راه‌اندازی، ارتقاء و توسعه سیستم‌ها و تعمیر و نگهداری و پشتیبانی آن‌ها، مسؤولیت کار بزرگ و پیچیده طراحی، ایجاد توسعه و نگهداری شبکه گسترده اطلاع رسانی دانشگاه و ارائه انواع سرویس‌های اینترنت به اساتید، دانشجویان، کارکنان را بر عهده دارد. این مرکز با توجه به گستردگی شبکه دانشگاه از فناوری فیبرنوری برای ارتباطات و پیش بینی حداکثر استفاده ظرفت خوابگاهها نموده که درنوع خود کم نظیر می باشد، در حال حاضر دانشگاه به لحاظ توسعه روز افزون و کسب جایگاه خود در سیستم آموزشی استان و کشور این مرکز نیز در حال بروز رسانی کلیه سیستم ها و زیرساخت ها متناسب شبکه و نیاز روز دانشگاه،دانشجویان،هیات علمی و پرسنل می باشد.

مسعود نهازی – مسئول کتابخانه