سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳
Tuesday, 16 April , 2024

دانشگاه بین المللی چابهار در یک نگاه دانشگاه بین المللی چابهار یک دانشگاه غیر انتفاعی وابسته به سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی واقع در جنوب شرق استان سیستان و بلوچستان همجوار با دریای عمان است که در سال ۱۳۸۱ تاسیس شده است. در حال حاضر ۳۵۰ دانشجو و ۷۸ استاد در این دانشگاه مشغول فعالیت می باشند […]

دانشگاه بین المللی چابهار در یک نگاه

دانشگاه بین المللی چابهار یک دانشگاه غیر انتفاعی وابسته به سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی واقع در جنوب شرق استان سیستان و بلوچستان همجوار با دریای عمان است که در سال ۱۳۸۱ تاسیس شده است. در حال حاضر ۳۵۰ دانشجو و ۷۸ استاد در این دانشگاه مشغول فعالیت می باشند که این دانشگاه تاکنون ۷۴ مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر و تاکنون ۱۴ همایش توسط دانشگاه بین المللی چابهار برگزار نموده است. علاوه بر این تاکنون ۴ مقاله معتبر بین المللی نیز از این دانشگاه استخراج شده است. در سال ۱۳۹۸ پژوهشگران دانشگاه بین المللی چابهار بیشترین مقالات خود را با کلید واژه های «ترغیب مشتریان» و «تغییر نگرش» منتشر نموده اند.

امکانات و تسهیلات موجود در دانشگاه بین المللی چابهار

• برخورداری از کادر علمی مجرب و بهره مندی از همکاری اساتید معتبر دانشگاههای خارجی و داخلی در ارائه محتوای دروس
  • برگزاری دوره های تخصصی مرتبط با سرفصل دروس با همکاری دانشگاه های معتبر خارجی
  • تخفیف شهریه ثابت برای دانشجویان برتر
  • امکانات ویژه خوابگاهی برای دانشجویان کارشناسی پیوسته
  • اینترنت در خوابگاه و فضای آموزشی
  • برقراری امکانات سایت کامپیوتر مجهز
  • استفاده از خدمات پارک علم و فناوری جهت حمایت از ایده های نوآورانه دانشجویان
  • حمایت از پایان نامه‌های کاربردی مرتبط با برنامه توسعه سواحل مکران و منطقه آزاد چابهار
  • بسته های آموزشی ویژه با همکاری موسسه عمانی ELES در مرکز زبان دانشگاه (تلتا)
  • بسته های ویژه آموزشهای کوتاه مدت و حرفه ای در مرکز آموزش های تخصصی- کاربردی دانشگاه
  • برگزاری تورهای علمی – سیاحتی در طول سال
  • سالن ورزشی ورنا
  • سایت کتابخانه مجزا با کتابهای تخصصی

پذیرش دتنشجو تا پایان بهمن ماه تمدید شد.

پذیرش دانشجو در ترم بهمن ماه ( صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی) در مقطع کارشناسی پیوسته :

1. علوم تربیتی (آموزش ابتدایی) ( ۱۵۹۵۹)
  2. حقوق (۱۵۹۵۸)
  3. مهندسی عمران (۱۵۹۵۳)
  4. مهندسی کامپیوتر (۱۵۹۵۴)
  5. مهدسی معدن (۱۵۹۵۵)
  6. مهندسی معماری (۱۵۹۵۶)
  7. زبان و ادبیات انگلیسی (۱۵۹۶۳)
  8. اقتصاد (۱۵۹۵۷)
  9. مدیریت امور بانکی (۱۵۹۶۰)
  10. مدیریت بازرگانی (۱۵۹۶۱)
  11. مدیریت صنعتی (۱۵۹۶۲)