سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 19 March , 2024

بسم الله الرحمن الرحیم یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حول حالنا الی احسن الحال به نام خداوندی که بدیع است و هر روز و هر لحظه خلقی نو و نوروزی جدید می آفریند. بدینوسیله فرا رسیدن عید سعید نوروز و آغاز سال […]

بسم الله الرحمن الرحیم
به نام خداوندی که بدیع است و هر روز و هر لحظه خلقی نو و نوروزی جدید می آفریند.

بدینوسیله فرا رسیدن عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه مردم استان سیستان و بلوچستان و خصوصاً ، سفید پوشان خط مقدم ، دانشگاهیان خدوم اعم از اعضای محترم هیأت علمی، کارمندانذ معزز ، دانشجویان گرامی و همکاران ارجمند سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امید است به یاری خداوند سبحان، سال جدید، سال تداوم توفیق ها، سربلندی ها و حماسه آفرینی ها، پیشرفت ها و سال به ثمرنشستن تلاش های همه جانبه نظام مقدس جمهوری اسلامی، دولت تدبیر و امید و ملت بزرگ ایران اسلامی در سایه رهنمون های رهبر فرزانه انقلاب باشد.
ناصر آبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار