پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

برای ثبت نام کلیک کنید درباره این دوره آموزشی آنلاین بیشتر بدانیم: سازمان های پیشرو و موفق هر روز آماده تغییر اند. این تغییر از سرمایه های انسانی سازمان ها آغاز می شود. سرمایه های سازمانی برای رشد و توانمندی نیاز به آموزش دارند تا بتوانند با اثربخشی و کارآیی بالاتری به سازمان خدمت کنند. […]

برای ثبت نام کلیک کنید

درباره این دوره آموزشی آنلاین بیشتر بدانیم:

سازمان های پیشرو و موفق هر روز آماده تغییر اند. این تغییر از سرمایه های انسانی سازمان ها آغاز می شود. سرمایه های سازمانی برای رشد و توانمندی نیاز به آموزش دارند تا بتوانند با اثربخشی و کارآیی بالاتری به سازمان خدمت کنند. از مهمترین شاخص های توانمندی نیروهای انسانی در سازمان، توانمندی آنها در “تفکر واگرا” و “حل مساله خلاق” است که امروزه این دو ویژگی برای هر مدیر و کارشناسی ضروری است.

ایجاد تفکر واگرا و افزایش توان حل مساله خلاق با آموزش تکنیک های خلاقیت سازمانی و بکارگیری آنها در سازمان توسط مدیران و کارشناسان، میسر است. بدین ترتیب افزایش خلاقیت سازمانی می تواند چالش های سازمانی زیر را برطرف سازد:

• منجر به حل چالش های پیچیده توسط کارکنان در کوتاهترین زمان ممکن و با بکارگیری ساده ترین امور، می شود
  • انگیزه های کاری کارکنان و نیز رضایت کاری آنان را افزایش می دهد
  • منجر به برخوردهای عملگرایانه بجای پشت میزنشینی می شود
  • حس رقابت سالم در سازمان ایجاد می کند و از ایجاد رقابت های کارشکنانه جلوگیری میکند
  • به تحرک و پویایی سازمان کمک می نماید و منجر بروز ابتکار عمل در برخورد با مسائل می شود

مهمترین سرفصل های این دوره آموزشی:

دوره آموزشی آنلاین “افزایش خلاقیت سازمانی با تکنیک های نوین خلاقیت” با سرفصل های زیر برای ” مدیران ارشد و عالی و کارشناسان با تجربه سازمان های دولتی و بخش خصوصی ”  برگزار می گردد:

• ارتقای توانمندی حل مساله و تفکر خلاق در کارکنان از طریق تکنیک های خلاقیت
  • ایجاد حس رقابت سالم و روحیه انتقاد پذیری در سازمان
  • افزایش انگیزه های کاری کارکنان و ابتکار عمل در سازمان
  • افزایش رضایت کارکنان در سازمان و افزایش تعهد کاری
  • افزایش تمرکز ذهنی کارکنان و درگیری عاطفی آنها با شغل از طریق تکنیک های خلاقیت

برای اطلاعات بیشتر در مورد این دوره آموزشی تخصصی می توانید با شماره ۰۹۳۹۵۸۱۳۳۶۱  با ما در تماس باشید

درباره مدرسان این دوره آموزشی آنلاین بیشتر بدانیم:

در این دوره آموزشی، برترین اساتید حوزه خلاقیت را گرد هم آوردیم:

دکتر محمد نوری زاده

مدرس و منتور رسمی خلاقیت از وزارت کار، مترجم کتاب معروف “قوانین خلاقیت”

دکتر محسن سیفی

دکترای مدیریت از دانشگاه اصفهان

مدیر کمیته بازارپردازی ایران، مولف و محقق و مشاور سازمان های دولتی

درباره جزییات برگزاری این کلاس بیشتر بدانیم:

• این دوره آموزشی تخصصی آنلاین ویژه مدیران ارشد و عالی و کارشناسان با تجربه سازمان های دولتی و بخش خصوصی طراحی شده است.
  • پس از واریز وجه ثبت نام، اطلاعات شما برای ما ارسال می شود و نام شما به عنوان شرکت کننده در دوره ثبت می شود.
  • این دوره از طریق محیط کلاس آنلاین adobe connect برگزار می گردد و نیاز به نصب هیچ گونه نرم افزاری بر روی کامپیوتر یا موبایل شما ندارد.
  • پس از ثبت نام، لینک ورود به کلاس مجازی برای شما پیامک می شود و از طریق آن می توانید از ۳۰ دقیقه پیش از برگزاری کلاس، با نام خود، به محیط کلاس آنلاین وارد شوید.
  • دوره آموزشی آنلاین شما به مدت دو روز (روز دوشنبه مورخ ۱۷ شهریور ماه و روز سه شنبه مورخ ۱۸ شهریور ماه) و در هر روز به مدت ۳ ساعت و به ترتیب زیر می باشد:

ساعت اول: تدریس مدرس، ساعت دوم: پرسش و پاسخ و حضور سخنرانان افتخاری، ساعت سوم: تدریس مدرس و بعد از آن و در ساعت چهارم: پرسش و پاسخ آزاد خواهد بود.

• تعداد ثبت نام کننده ها محدودیت دارد لذا اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام می کنند.
  • در پایان دوره آموزشی، جزوه های مدرسان و پاورپوینت های ارائه شده توسط اساتید برای شما ارسال می شود.
  • پنج روز پس پایان دوره آموزشی، گواهی معتیر حضور در دوره آموزشی، از طرف دانشگاه بین الملل چابهار برای شما ارسال می گردد.
  • پس از حضور در دوره شما به مدت یک سال، عضو باشگاه مدیران دانشگاه بین الملل چابهار خواهید بود و به صورت روزانه و هفتگی، جملات و اطلاعات و نشریه های مدیریتی برای شما ارسال خواهد شد.
  • هزینه ثبت نام این دوره تخصصی مدیریتی با تخفیف ویژه ۱۵۰ هزار تومان خواهد بود. این نکته حائز اهمیت است که سایر هزینه های این دوره آموزشی توسط دانشگاه بین الملل چابهار تقبل شده است.

برای ثبت نام کلیک کنید