سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
آئین اختتامیه همایش بین المللی ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم در دانشگاه جیرفت برگزار شد

آئین اختتامیه همایش بین المللی علمی و فرهنگی تاریخ و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم با حضور چهره های ملی و بین المللی به میزبانی دانشگاه جیرفت برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جیرفت، دکترحسین اکبری معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در این آیین گفت: […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جیرفت، دکترحسین اکبری معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در این آیین گفت: شهید سلیمانی خود را سرباز ولایت می دانست و رهبر معظم انقلاب خود را شاگرد امام راحل می داند و امام راحل خود را شاگرد مکتب عاشورا و کربلا معرفی کرد و امام حسین (ع) نیز خود را شاگرد مکتب قرآن و پیامبر اکرم (ص) و متصل به خداوند می دانستند.

معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی ابراز کرد: شهید سلیمانی چون با اخلاص و به خدا وصل بود در هر میدان سخت و پیچیده ای پیروز می شد.

وی با بیان این مطلب که عاشورا دارای درس و عبرت ها بود، اظهار کرد: یکی از عبرت های عاشورا این است که بسیاری امام زمان خود را تنها گذاشتند هر چند که بعدها پشیمان شدند و به خونخواهی آن حضرت بلند شدند.

دکتر اکبری خاطرنشان کرد: تفکر بسیجی و تحقق وعده الهی موجب نابودی داعش شد.

معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی عنوان کرد: اراده خداوند بر آن است که دشمن پیروز نشود به شرط آنکه در مسیر الهی حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: تدبیر شهید سلیمانی مقاومت را تثبیت کرد زیرا آن شهید نگاهی قرآنی داشت و با این تدبیر دینی موجب شد تا آنها توانمند شده و روی پای خود بایستند.

دکتر حسین شکفته سرپرست دانشگاه جیرفت در این آئین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی، گفت: برگزاری چنین همایش هایی می تواندباعث شناساندن شخصیت و وجود ناشناخته حاج قاسم شود.

سرپرست دانشگاه جیرفت افزود: به فرموده مقام معظم رهبری، شهید سلیمانی برای دشمنان به مراتب خطرناک تر از حاج قاسم سلیمانی است.

وی بیان کرد: امسال دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی باشکوه و با عظمت برگزار شد.

دکتر شکفته خاطرنشان کرد: این همایش با هدف آشنایی بیشتر جامعه علمی با شهید سلیمانی و بررسی مکتب شهید به صورت علمی و فرهنگی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه جیرفت عنوان کرد: از یک سال قبل برای برگزاری این همایش تلاش و زحمات زیادی کشیده شد و بیش از ۱۰۰ مقاله علمی و ۲۰۰ اثر فرهنگی به دبیرخانه همایش ارسال شد.

امام جمعه جیرفت: شهید سلیمانی انسان تراز انقلاب اسلامی است

حجت الاسلام دکتر تارم گفت: جهاد به معنای به کار بردن وسع، توان و کوشش فراوان در راه عقیده است.

امام جمعه جیرفت افزود: مجتهد نیز نهایت سعی و تلاش خود را برای دستیابی به احکام اسلام به کار می برد.

وی با بیان این مطلب که جهاد دارای انواع مختلفی است، اظهار کرد: جهاد درونی، بیرونی و جهاد با شیطان از انواع جهاد است و شهید سلیمانی نه تنها در جهاد با دشمن بلکه در جهاد با هوای نفس موفق عمل کرد و واقعاً مرد خود ساخته ای بود.

دکترتارم اخلاص را لازمه شهادت دانست و ابراز کرد: یکی از جنبه های جهاد اخلاص در راه خدا است و جهاد درونی، بیرونی و جهاد با شیطان باید با اخلاص باشد.

امام جمعه جیرفت با بیان این مطلب که هر چه اعمال انسان رنگ خدایی و الهی داشته باشد، ماندگار تر است، اظهار کرد: رمز ماندگاری شهید سلیمانی که رهبری نیز بر آن تاکید دارند، اخلاص شهید است.

وی تصریح کرد: رابطه با ولی خدا، ارتباط با مردم، جهاد، ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن از شاخص های انسان تراز انقلاب اسلامی است و شهید سلیمانی نمونه بارز آن است.

حجت الاسلام تارم در خاتمه عنوان کرد: مکتب شهید سلیمانی، مکتب اسلام، امام راحل و مقام معظم رهبری است و امیدواریم ما بتوانیم ادامه دهنده راه و مکتب حاج قاسم باشیم.

دکتر ادگاردو روبین در آئین اختتامیه همایش بین المللی مکتب شهید سلیمانی که در دانشگاه جیرفت برگزار شد، گفت: مکتب سلیمانی نه تنها قلوب مسلمین و مومنین بلکه قلوب انسان های زیادی را جذب می کند.

این فعال فرهنگی بین المللی آرژانتینی افزود: مکتب شهید سلیمانی، مکتب حسینی، قرآن و اسلام است و تفکر حاج قاسم تفکر اسلام ناب بود.

وی خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی مکتب اسلام ناب را به یک فرهنگ عمومی در جامعه و حکومت اسلامی تبدیل کرد.

ادگاردو دستاورد مکتب سلیمانی را شهادت، مبارزه و جهاد دانست و ابراز کرد: اکنون شهادت به یک مدرسه کامل در جهان اسلام تبدیل شده است و یکی دیگر از دستاوردهای مکتب سلیمانی ساخت ساختار مکتب کربلا در این دوران است.

‌‌‌‌‌‌