دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
آئین افتتاحیه مسابقات آزاد مهارتی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی

افتتاحیه مسابقات آزاد مهارتی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی با حضور سرپرست دانشگاه بیرجند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای و جمعی از مدیران و مسئولان امروز چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ در دانشگاه بیرجند برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی نصرآبادی، مسئول مرکز مدیریت […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی نصرآبادی، مسئول مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی مسابقات آزاد مهارتی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی با اعلام اینکه این مسابقات با مشارکت دانشگاه بیرجند و اداره کل فنی و حرفه‌ای استان برگزار شد، گفت: مسابقات آزاد مهارتی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی با حضور دانشجویان، کارآموزان و فعالان این عرصه برگزار می‌شود.

وی اعلام کرد: در این مسابقات ۱۴ شرکت کننده شامل ۶ خانم و ۸ آقا حضور دارند.

دکتر نصرآبادی عنوان کرد: در مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی کارگاه تراش سنگ‌های زینتی، کارگاه کنترل ابزار دقیق، کارگاه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر، کارگاه نرم افزار و کارگاه الکترونیک تجهیز شده است.

همچنین در جلسه‌ای که در حاشیه این مسابقات برگزار شد، دکتر نجفی، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه با تبریک ایام پربرکت رجبیه و گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ابراز امیدواری که رهروان خوبی برای شهدا باشیم گفت: از حضور تمامی عزیزان و مدیرکل محترم فنی و حرفه‌ای تشکر می‌نمایم. وی به تعامل خوب دانشگاه با سازمان فنی و حرفه‌ای از سال ۱۳۹۷ اشاره کرد و ادامه داد: هدف دانشگاه در کنار آموزش بحث مهارت آموزی است و در این راه فعالیت‌های خوبی انجام شده است و فنی و حرفه‌ای با تمام توان دانشگاه را یاری کرده است.

دکتر نجفی ابراز امیدواری کرد با حضور دانشجویان دوره‌های آموزشی حضوری در کنار رشته تخصصی برای دانشجوها متناسب با علاقمندی آنها برگزار شود.

معاون دانشگاه افزود: بیش از ۲۵۰ دوره آموزشی در این مدت برگزار گردیده است و این ساختمان با کمک اساتید دانشگاه و اساتید فنی و حرفه‌ای راه اندازی شده است، دانشجویان ما وقتی این مهارت ها را در کنار تحصیل کسب کنند به راحتی می‌توانند جذب صنعت شوند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم بتوانیم در راه شهدا حرکت نموده و با پاسداشت این ارزش‌ها به جامعه کمک نماییم. ‌‌‌‌‌‌‌