یکشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۰
Sunday, 28 November , 2021
آخرین وضعیت اسکان دانشجویان متقاضی خوابگاه دانشگاه تهران / تزریق واکسن شرط اصلی برای دانشجویان خوابگاهی

معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: اسکان در خوابگاه‌های دانشجویی مانند قبل بر اساس دستور ستاد ملی کرونا با محدودیت و ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص آخرین وضعیت اسکان دانشجویان خوابگاهی گفت: خوابگاه‌ها همچنان بر اساس دستور العمل ستاد ملی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در خصوص آخرین وضعیت اسکان دانشجویان خوابگاهی گفت: خوابگاه‌ها همچنان بر اساس دستور العمل ستاد ملی کرونا برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتر که دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده اند و پایانامه‌ها و رساله دکترا آن‌ها در گروه آموزشی دانشگاه تایید شده است و استاد راهنما ضرورت حضور دانشجو را در دانشگاه ضروری دانسته است در خوابگاه اسکان هستند.

وی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو افزود: الان حدود ۲۵۰۰ نفر در خوابگاه‌های دانشگاه تهران اسکان دارند که در هر اتاق حداکثر دو نفر اسکان دارند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران ادامه داد: دانشگاه تهران بیش از ۱۰ هزار دانشجو متقاضی خوابگاه دارد که تعداد محدودی را در خوابگاه اسکان داده است.