یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
آرمانگرایی، حقیقت طلبی، مطالبه گری و پرسشگری جزء ذات محیط دانشگاهی است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: در حوادث اخیر تراکم کاری های اثباتی بخش معاونت فرهنگی بسیار بالا بود و تجربه کسب شده در این دوره می تواند به عنوان چراغ راه آینده به کار گرفته شود. – ایسنا/قم معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: در حوادث […]

– ایسنا/قم معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: در حوادث اخیر تراکم کاری های اثباتی بخش معاونت فرهنگی بسیار بالا بود و تجربه کسب شده در این دوره می تواند به عنوان چراغ راه آینده به کار گرفته شود.

زیرا متاسفانه مجموعه منظمی از تجارب برای مواجهه با چنین وضعیتی وجود نداشته و ندارد.

دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری چهارشنبه سی ام آذرماه در نشست شورای معاونین فرهنگی اجتماعی دانشگاه های منطقه ۴ کشور گفت: در حوادث اخیر تراکم کاری های اثباتی بخش معاونت فرهنگی بسیار بالا بود و تجربه کسب شده در این دوره می تواند به عنوان چراغ راه آینده به کار گرفته شود.

دکتر کلانتری تصریح کرد: بسیاری از مسائل و مشکلات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ناشی از حوزه اقتصاد است، یعنی اشکالات اقتصادی خود را در حوزه فرهنگ و اجتماع و سیاست نشان می دهد.