یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه مازندران افتتاح شد

دانشگاه مازندران با هدف توسعه علوم شناختی در منطقه شمال کشور و در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰ آزمایشگاه علوم شناختی را راه‌اندازی کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه مازندران، دکتر سمیه نامدار طجری عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی و مسوول آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه مازندران […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه مازندران، دکتر سمیه نامدار طجری عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی و مسوول آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه مازندران در آیین افتتاح این مرکز گفت: به مجموع چهار فناوری اطلاعات، زیستی، شناختی و نانو، فناوری همگرا گفته می‌شود که در هم‌افزایی و یک‌پارچگی باهم قادرند به نیازهای انسان پاسخ گویند و از ابتدای هزاره سوم در جهان مورد توجه قرار گرفته‌اند (موج چهارم توسعه).

دکتر نامدار با اشاره به این‌که دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه مادر منطقه و با هدف توسعه علوم شناختی در منطقه شمال کشور توانست آزمایشگاه علوم شناختی را در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۱ ۱۴۰۰ راه‌اندازی کند، افزود: در حال حاضر پروژه‌هایی در حوزه علوم شناختی و نورومارکتینگ در این آزمایشگاه در حال انجام است. این آزمایشگاه هم اکنون مجهز به دو سیستم داده‌برداری ۳۲ کاناله برای ثبت EEG و ERP است.

مسوول آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه با تاکید بر این نکته که دانشگاه مازندران آماده خدمت‌رسانی به پژوهشگران، روان‌شناسان و روان‌پزشکان در منطقه می‌باشد، اظهار داشت: راه‌اندازی و تجهیز این آزمایشگاه از طریق گرنت مشترک جمعی از اساتید دانشگاه مازندران، حمایت مالی دانشگاه و ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی انجام گرفته است.

یادآور می‌شود: در این مراسم، دکتر کوروش نوذری رییس دانشگاه مازندران، جمعی از معاونان، روسا و معاونان دانشکده‌ها، مدیران ستادی، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان حضور داشتند.

ر.ا ۵۲/ س.ر ۶۲