پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
آغاز ثبت نام وام های دانشجویی / افزایش وام ازدواج و تولد فرزند

شفقنا – رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از آغاز ثبت نام وام های دانشجویی خبر داد. به گزارش شفقنا، مسعود گنجی با اشاره به ثبت نام وام‌های دانشجویی گفت: با توجه به شروع سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ثبت نام وام‌های دانشجویی از ۲۱ مهرماه در پورتال رفاه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir آغاز شده […]

به گزارش شفقنا، مسعود گنجی با اشاره به ثبت نام وام‌های دانشجویی گفت: با توجه به شروع سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ثبت نام وام‌های دانشجویی از ۲۱ مهرماه در پورتال رفاه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir آغاز شده و تا ۱۶ آذر ادامه خواهد داشت.

وی در گفتگو با مهر، درباره زمان ثبت نام این وام گفت: ثبت نام وام ضروری دانشجویان نیز از ماه آینده آغاز و تا روز دانشجو ۱۶ آذر ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: نظر به اهمیت مسائل رفاهی که از اولویت‌های رسالت صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم است و در راستای مساعدت و توجه به رفع دغدغه‌های بخشی از مشکلات معیشتی آنان ثبت نام وام‌های دانشجویی در زمان فوق میسر بوده و پورتال صندوق رفاه دانشجویان برای دسترسی دانشجویان سراسر کشور فعال خواهد بود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان اعلام کرد: تمام وام‌های دانشجویی نسبت به سال قبل با افزایش روبرو خواهد بود.

وی افزود: وام دانشجویان متأهل نسبت به دانشجویان مجرد دو برابر افزایش داشته است وام ضروری ازدواج و تولد فرزند نیز افزایش داشته است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم یادآورشد: برنامه صندوق رفاه دانشجویان این است که به تمام درخواست‌ها پاسخ دهد.