چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
آغاز فراخوان جذب اعضای هیأت علمی

معاون برنامه‌ریزی و اجرایی مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم از آغاز فراخوان جذب اعضای هیات علمی، از روز دوشنبه ۱۷/‏۰۸/‏۱۴۰۰‬ خبر داد و گفت: این فراخوان تا پایان آبان‌ماه سال جاری ادامه خواهد داشت. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر جعفر جعفری با اعلام این خبر ضمن اشاره به اعلام نیاز […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر جعفر جعفری با اعلام این خبر ضمن اشاره به اعلام نیاز دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور در سامانه مرکز جذب گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وبسایت مرکز جذب اعضای هیأت علمی به آدرسmjazb.ir با توجه به نیاز دانشگاه‌ها در رشته تخصصی خود نسبت به انتخاب سه مورد از محل تقاضا اقدام نمایند.

وی افزود: مهلت این فراخوان در ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۳۰ آبان ماه به اتمام خواهد رسید و این مدت تمدید نخواهد شد. لذا از متقاضیان درخواست می‌شود در مهلت تعیین شده نسبت به ثبت‌نام و انتخاب دانشگاه‌ها و مؤسسات مورد نظر خود اقدام نمایند.
گفتنی است؛ متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و رفع مشکلات احتمالی، با شماره ۰۲۱۸۲۲۳۴۶۶۶ (مرکز پاسخگویی) تماس حاصل نمایند.