شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
آقای وزیر علوم، انقلابی عمل کنید! | گروه دانشگاه خبرگزاری

سه شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۵۵۲۰۲۲-۱۱-۰۱دانش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمدرضا حبیبی بابادی*- وزارت علوم که اساساً برای ساماندهی و آماده سازی بستر دانشگاه ها تأسیس شده است هیچ حرکتی برای برطرف کردن مشکلات اخیر در دانشگاه ها انجام نداده؛ – وزارت علوم که اساساً برای ساماندهی و آماده سازی بستر […]

سه شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۵۵۲۰۲۲-۱۱-۰۱دانش

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمدرضا حبیبی بابادی*- وزارت علوم که اساساً برای ساماندهی و آماده سازی بستر دانشگاه ها تأسیس شده است هیچ حرکتی برای برطرف کردن مشکلات اخیر در دانشگاه ها انجام نداده؛ – وزارت علوم که اساساً برای ساماندهی و آماده سازی بستر دانشگاه ها تأسیس شده است، نه تنها هیچ حرکتی برای برطرف کردن مشکلات اخیر در دانشگاه ها انجام نداده؛ بلکه با مسامحه و میدان دادن به.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمدرضا حبیبی بابادی*- وزارت علوم که اساساً برای ساماندهی و آماده سازی بستر دانشگاه ها تأسیس شده است هیچ حرکتی برای برطرف کردن مشکلات اخیر در دانشگاه ها انجام نداده؛ بلکه مسامحه و میدان دادن به این گروه اندک را در مقابل منفعت عمومی بیش از چهار میلیون دانشجوی دیگر در دستور کار خود قرار داده است.

بیش از یک ماه است که وضعیت دانشگاه های کشور به مانند خیابان ها درگیر فضای اغتشاش و آشوب است که به بهانه زن، زندگی و آزادی ترتیب داده و باعث اختلال در روند عادی پایگاه های علمی کشور شده است.

اختلالی از نوع هرج ومرج که محیط دانشگاه را عملاً به محیط چاله میدانی برای حضور دانشجونمایان کرده است.

دانشجونمایانی که حرمت دانشگاه، استاد، دانشجو و علم را شکسته اند و تمام مؤلفه های دانشجویی را نقض کرده اند، اما به زعم خود در حال

آخرین اخبار سرویس:

آقای وزیر علوم، انقلابی عمل کنید!

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.