چهارشنبه, ۶ بهمن , ۱۴۰۰
Wednesday, 26 January , 2022
آماده پرداخت فوری تسهیلات دانشجویی هستیم

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزرت علوم گفت: این صندوق آمادگی دارد بلافاصله پس از تایید درخواست های تسهیلات دانشجویان در سامانه دانشگاه ها نسبت به پرداخت آن اقدام کند.   به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر مسعود گنجی در نشست معاونین دانشجویی و دبیران مناطق ده گانه دانشگاه […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر مسعود گنجی در نشست معاونین دانشجویی و دبیران مناطق ده گانه دانشگاه های سراسر کشور که در محل این سازمان برگزار شد گفت: دو ماموریت اصلی صندوق رفاه در حوزه تغذیه و خوابگاه ها است و در هر دو حوزه آماده کمک به دانشگاه ها هستیم ولی در زمینه تغذیه نیاز به تخصیص اعتبار جدی از طرف دولت داریم.

وی با اشاره به افزایش حضور دانشجویان در دانشگاه ها از نیمسال دوم آن را برای دانشگاه ها هزینه بر دانست و گفت: در بودجه دانشگاه ها هزینه تغذیه بسیار کمتر از هزینه واقعی پیش بینی شده است که باید توسط دولت جبران شود.

وی افزود: در دوسال اخیر به علت کرونا آموزش حضوری در دانشگاه ها و حضور دانشجویان در خوابگاه ها در حداقل بود ولی هم اکنون شاهد حضور حداکثری دانشجویان در دانشگاه ها هستیم که این موضوع نیاز به تجهیز و نوسازی و آماده سازی بسیاری از خوابگاه ها دارد و نیازمند حمایت بودجه ای است.

دکتر گنجی پیرامون تاخیر در پرداخت وام های دانشجویی در ابتدای سال تحصیلی جاری گفت: سامانه ثبت نام تسهیلات از آبان ماه باز بود و در صورت تکمیل روند ثبت نام از سوی دانشگاه ها پرداخت انجام می شد و هم اکنون نیز با تایید دانشگاه ها، تسهیلات دانشجویان در اسرع وقت پرداخت می شود.

وی از معاونت های دانشجویی درخواست کرد در زمینه تسهیلات دانشجویی اطلاع رسانی کنند و روند تکمیل تقاضاهای دانشجویان را به سرعت انجام دهند.