پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
آمادگی وزارت علوم برای ایجاد رشته های تحصیلی بر مبنای نیازمحوری

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قاسم عموعابدینی در نشستی با اعضای هیئت رییسه و مدیران حوزه آموزشی دانشگاه پیام نور به اعتقاد راسخ وزارت علوم برای توسعه، – معاون آموزشی وزارت علوم گفت: ظرفیت ها باید در سطح استان ها […]

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قاسم عموعابدینی در نشستی با اعضای هیئت رییسه و مدیران حوزه آموزشی دانشگاه پیام نور به اعتقاد راسخ وزارت علوم برای توسعه، – معاون آموزشی وزارت علوم گفت: ظرفیت ها باید در سطح استان ها توسعه و تعمق پیدا کند و دانشگاه مشخص کند که در هر استان چه رشته هایی به ارتقاء آن استان و اشتغال جوانان کمک خواهد کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قاسم عموعابدینی در نشستی با اعضای هیئت رییسه و مدیران حوزه آموزشی دانشگاه پیام نور به اعتقاد راسخ وزارت علوم برای توسعه، کیفی سازی و ماموریت گرایی حوزه مربوط به فرایند مجازی در کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور دارای ظرفیت و تجربه بسیار ارزشمند وسالیان سال ثمره مفید برای نظام جمهوری اسلامی است که می تواند از این ظرفیت به نحو شایسته برای دستیابی به اهداف استفاده کند.

عموعابدینی مهم ترین فاکتور های مورد توجه وزارت علوم برای راه اندازی رشته را در وهله اول کیفیت و در وهله دوم تضمین اشتغال فارغ التحصیلان دانست.

معاون آموزشی وزیر علوم با تاکید بر اینکه دانشگاه باید حکمت بنیان و دانایی محور باشد، اظهار کرد: دانشگاه پیام نور می تواند با تولید دونوع محتوای مورد نیاز جامعه؛ یک دسته از علاقه مندان را به سمت فراگیری دانش تا مقطع ی و انجام تحقیقات گست

آخرین اخبار سرویس:

آمادگی وزارت علوم برای ایجاد رشته های تحصیلی بر مبنای نیازمحوری

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.