یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
آموزش حضوری دانشگاه‌ها تا تکمیل شدن واکسیناسیون دانشجویان منتفی است

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و با توجه به اینکه واکسیناسیون دانشجویان تا اول مهرماه تکمیل نمی‌شود، برگزاری کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها فعلاً منتفی است. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خاکی‌صدیق درباره زمان شروع واکسیناسیون دانشجویان اظهار داشت: طبق توافق وزارتخانه‌های […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خاکی‌صدیق درباره زمان شروع واکسیناسیون دانشجویان اظهار داشت: طبق توافق وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، واکسیناسیون اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها در مردادماه انجام شد و فقط بخشی از آن باقی مانده که هم اکنون در حال انجام است.

وی در گفتگو با ایرنا خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، زمان شروع واکسیناسیون دانشجویان از نیمه دوم شهریورماه است و از نظر وزارت علوم، در این زمینه وقفه‌ای ایجاد نشده است.

معاون آموزشی وزیر علوم درباره شروع کلاس‌های دانشگاه‌ها از اول مهرماه، تاکید کرد: با توجه به اینکه واکسیناسیون دانشجویان تا مهرماه کامل نمی‌شود و بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، آموزش‌ها حضوری نیست.

دکتر خاکی صدیق همچنین گفت: بنابراین برنامه هایی که قبل از پیک پنجم کرونا مبنی بر بازگشایی کلاس های دانشگاه ها برای ورودی ۹۸ به قبل اعلام شده بود، فعلاً منتفی است و آموزش ها را نمی توانیم به صورت حضوری انجام دهیم.

شایان ذکر است؛ پیش از این مقرر بود؛ کلاس‌های دانشگاه‌ها برای دانشجویان ورودی ۹۸ به قبل به دلیل تکمیل مقطع تحصیلی، پایان نامه و رساله حضوری می شود.