پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
آموزش مجازی دوباره به میدان می آید

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری در سال تحصیلی جاری گفت: اگرچه امسال کلاس‌های درس به صورت حضوری برگزار می‌شوند اما این احتمال وجود دارد که کلاس‌ها در سال تحصیلی آینده به صورت ترکیبی برگزار شوند. اگر کلاس‌های درس به صورت ترکیبی برگزار شوند، فناوری‌های […]

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری در سال تحصیلی جاری گفت: اگرچه امسال کلاس‌های درس به صورت حضوری برگزار می‌شوند اما این احتمال وجود دارد که کلاس‌ها در سال تحصیلی آینده به صورت ترکیبی برگزار شوند. اگر کلاس‌های درس به صورت ترکیبی برگزار شوند، فناوری‌های نوین برای دوره‌های آموزشی در دانشگاه‌ها به‌کار گرفته‌می‌شوند.

آموزش مجازی دوباره به میدان می آید