جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
آیین اختتامیه ششمین جشنواره تئاتر اردیبهشت برگزار شد

مراسم اختتامیه ششمین جشنواره تئاتر اردیبهشت با حضور رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان دامغان، معاون فرهنگی دانشگاه دامغان و جمعی از نویسندگان و بزرگان تئاتر کشور در سالن همایش‌های این دانشگاه برگزار شد. دکتر زارع معاون فرهنگی دانشگاه دامغان، ضمن تشکر از هیات داوران و مهمانان شرکت کننده اظهار کرد: امروزه رسالت پیام‌بری جز با […]

دکتر زارع معاون فرهنگی دانشگاه دامغان، ضمن تشکر از هیات داوران و مهمانان شرکت کننده اظهار کرد: امروزه رسالت پیام‌بری جز با زبان هنر محقق نخواهد شد و در این روزگار فعالان عرصه هنر موثرترین گروه در صحنه ملی و بین‌المللی هستند.
در ادامه رئیس دانشکده هنر دانشگاه دامغان، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان قربانیان حادثه ساختمان متروپل آبادان به برخی دستاوردهای برگزاری جشنواره اشاره کرد و گفت: از مهمترین کارکردهای برپایی چنین جشنواره‌هایی ایجاد فضای رقابتی سالم برای دانشجویان است که آنان بتوانند در محیطی دوستانه با تجارب علمی و اجرایی یکدیگر آشنا شوند.

دکتر صادقی نیا گفت: برپایی کارگاه‌های آموزشی که در خلال جشنواره برگزار می‌شود هنرجویان را در فضای نقد سازنده با نقاط قوت و ضعف آثارشان آشنا می‌کند و کیفیت آثار آتی آنان را بهبود می‌بخشد.

ششمین جشنواره ملی تئاتر اردیبهشت که در شش بخش شامل اجرای صحنه‌ای، اجرای آلترناتیو، نمایش رادیویی، نمایشنامه‌نویسی، پژوهش، ایده تا کارگردانی و طراحی پوستر و بروشور و با رقابت ۳۷۰ اثر اجرا شد، عصر جهارشنبه چهارم خردادماه، با اهدای لوح و تقدیرنامه به آثار برگزیده به کار خود پایان داد.