چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
آیین تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه اراک برگزار شد

استاندار مرکزی در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر این استان گفت: ایجاد کانون‌های فکر و ایده در همه عرصه‌ها محرک پیشبرد امور است و این مهم به عنوان راهبردی جدی در استانداری مرکزی دنبال می‌شود و همه پژوهشکده‌های فعال نیز عضو کارگروه های مربوط به حوزه فعالیت‌های خود خواهند بود. ‌‌‌‌به گزارش اداره کل روابط […]

‌‌‌‌به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه اراک، فرزاد مخلص‌الائمه، روز چهارشنبه در این مراسم اظهار کرد: استان مرکزی قطب صنعت و کشاورزی کشور است و یک چهارم نخبگان کشور از این خطه هستند و با ۲۳۲ رشته و ۶۱ دانشگاه و تعداد زیادی پژوهشکده توان تبدیل به قطب علم و فناوری دارد.

استاندار مرکزی ادامه داد: آسیب‌های جامعه معلول مسائلی است که نیاز است دلایل بروز و گسترش آن‌ها از سوال در پژوهش‌های دانشگاهی تفکیک شود.

مخلص الائمه اظهار داشت: مسئله مانعی بین وضع موجود و دستیابی به ایده‌آل‌ها است که از دستیابی و تحقق اهداف جامعه جلوگیری کرده و حتی موجب خطراتی در حوزه‌های سلامت، امنیت و حیات جامعه شود.

وی عنوان کرد: مسائل مبتنی بر علم و دانسته‌ها و دارای چارچوب است و در نظام مسئله‌محوری با اشراف بر وضع موجود تصوری از وضع مطلوب وجود دارد که با شناخت مانع باید برای رفع آن گام برداشت و به سمت وضع مطلوب حرکت کرد.

مخلص‌الائمه گفت: تا زمانی که شناسایی، اولویت‌بندی و نظام‌واره کردن در امور صورت نگیرد، صحبت از رفع مسئله و آسیب‌ها بی‌مورد است.

رئیس دانشگاه اراک نیز در این آئین گفت: کمیته‌های مختلف علمی و اجرایی برای برگزاری هفته پژوهش استان مرکزی تشکیل شده و دبیرخانه کمیته علمی اجرایی آن دانشگاه اراک است.

دکتر حمیدی افزود: تمام حوزه هایی که به علم و دانش و تحقیق ارتباط دارند در برگزاری این رخداد پژوهشی دخیل بودند.

وی بیان کرد: مسئولیت دبیرخانه تبلیغات و اطلاع رسانی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بود که در این راستا تهیه پوستر، فایل، هماهنگی با صدا و سیما و برنامه های رادیویی تلویزیونی و گزارش های خبری را تقبل کردند و کمیته برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری است که متاسفانه در ۲ سال اخیر برگزاری نمایشگاه به صورت حضوری مقدور نبود و به صورت مجازی برگزار شد.

رئیس دانشگاه اراک عنوان کرد: این نمایشگاه از ۱۳ تا ۱۹ آذرماه همزمان با هفته پژوهش دایر است.

حمیدی اظهار داشت: معاون جدید فناوری و نوآوری در وزارت علوم به همت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایجاد شده و امید می‌رود منشا خیر و ارتباط تنگاتنگ میان صنعت و دانشگاه شود.

م. ع ۶۱/‏ س. ر ۶۲