استاندار مرکزی در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر این استان گفت: ایجاد کانونهای فکر و ایده در همه عرصهها محرک پیشبرد امور است و این مهم به عنوان راهبردی جدی در استانداری مرکزی دنبال میشود و همه پژوهشکدههای فعال نیز عضو کارگروه های مربوط به حوزه فعالیتهای خود خواهند بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه اراک، فرزاد مخلصالائمه، روز چهارشنبه در این مراسم اظهار کرد: استان مرکزی قطب صنعت و کشاورزی کشور است و یک چهارم نخبگان کشور از این خطه هستند و با ۲۳۲ رشته و ۶۱ دانشگاه و تعداد زیادی پژوهشکده توان تبدیل به قطب علم و فناوری دارد.
استاندار مرکزی ادامه داد: آسیبهای جامعه معلول مسائلی است که نیاز است دلایل بروز و گسترش آنها از سوال در پژوهشهای دانشگاهی تفکیک شود.
مخلص الائمه اظهار داشت: مسئله مانعی بین وضع موجود و دستیابی به ایدهآلها است که از دستیابی و تحقق اهداف جامعه جلوگیری کرده و حتی موجب خطراتی در حوزههای سلامت، امنیت و حیات جامعه شود.
وی عنوان کرد: مسائل مبتنی بر علم و دانستهها و دارای چارچوب است و در نظام مسئلهمحوری با اشراف بر وضع موجود تصوری از وضع مطلوب وجود دارد که با شناخت مانع باید برای رفع آن گام برداشت و به سمت وضع مطلوب حرکت کرد.
مخلصالائمه گفت: تا زمانی که شناسایی، اولویتبندی و نظامواره کردن در امور صورت نگیرد، صحبت از رفع مسئله و آسیبها بیمورد است.
رئیس دانشگاه اراک نیز در این آئین گفت: کمیتههای مختلف علمی و اجرایی برای برگزاری هفته پژوهش استان مرکزی تشکیل شده و دبیرخانه کمیته علمی اجرایی آن دانشگاه اراک است.
دکتر حمیدی افزود: تمام حوزه هایی که به علم و دانش و تحقیق ارتباط دارند در برگزاری این رخداد پژوهشی دخیل بودند.
وی بیان کرد: مسئولیت دبیرخانه تبلیغات و اطلاع رسانی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بود که در این راستا تهیه پوستر، فایل، هماهنگی با صدا و سیما و برنامه های رادیویی تلویزیونی و گزارش های خبری را تقبل کردند و کمیته برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری است که متاسفانه در ۲ سال اخیر برگزاری نمایشگاه به صورت حضوری مقدور نبود و به صورت مجازی برگزار شد.
رئیس دانشگاه اراک عنوان کرد: این نمایشگاه از ۱۳ تا ۱۹ آذرماه همزمان با هفته پژوهش دایر است.
حمیدی اظهار داشت: معاون جدید فناوری و نوآوری در وزارت علوم به همت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایجاد شده و امید میرود منشا خیر و ارتباط تنگاتنگ میان صنعت و دانشگاه شود.
م. ع ۶۱/ س. ر ۶۲
Source link