چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
آیین معارفه سرپرستان دانشگاه‌های رازی و صنعتی کرمانشاه برگزار شد

با حضور دکتر علی شمسی‌پور، سرپرست حوزه وزارتی وزارت علوم در کرمانشاه، آیین‌های مستقل معارفه سرپرستان دانشگاه‌های رازی و صنعتی کرمانشاه و تکریم روسای سابق این دانشگاه‌ها برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی شمسی‌پور در آیین معارفه دکتر احمدی سرپرست جدید دانشگاه رازی که با حضور جمعی از مسئولان […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی شمسی‌پور در آیین معارفه دکتر احمدی سرپرست جدید دانشگاه رازی که با حضور جمعی از مسئولان ارشد استانی در تالار فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد؛ اظهار داشت: در آیات و روایات اسلامی در باب ارزش علم و عالم، احادیث و بیانات گوهرباری وجود دارد که باید آنها را در سرلوحه کارها و مسئولیت‌های خود قرار دهیم.

وی با اشاره به بخشی از نامه حضرت علی (ع) خطاب به مالک اشتر هنگامی که وی را به امارت مصر منصوب کرد، گفت: در نظام اسلامی باید نوع مدیریتی را در جامعه عرضه کنیم که منطبق بر رهنمودهای امیرمومنان باشد.

دکتر شمسی‌پور وجه به فضایل انسانی، درس گرفتن از تجربیات موفق و ناموفق مدیران پیشین، ایجاد همدلی، وحدت و شایسته سالاری را محورهای مدیریت اسلامی دانست و گفت: شاخص های بسیاری برای شیوه مدیریت اسلامی در منابع دینی است که شایسته است در محیط دانشگاه که محیط علم و دانش و محضر نخبگان و دوستداران معرفت است به آن توجه کنیم.

سرپرست حوزه وزارتی وزارت علوم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر احمدی سرپرست دانشگاه رازی، از خدمات دکتر اعلمی آل‌آقا رئیس سابق دانشگاه رازی در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه قدردانی کرد.

آیین معارفه سرپرست دانشگاه صنعتی کرمانشاه

سرپرست حوزه وزارتی وزارت علوم همچنین دررآیین معارفه دکتر علیرضا دودمان تیپی سرپرست دانشگاه صنعتی کرمانشاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر اختری رئیس پیشین دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: جوان‌گرایی و ورود جوانان به حوزه‌های مدیریتی کشور را مهم ارزیابی کرد و افزود: اکنون شرایط آموزش عالی کشور در کنار سایر پیشرفت‌ها و دستاوردها به گونه‌ای است که بیش از بیش برای ایجاد زمینه‌ی تحول‌گرایی و نوآوری در عرصه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری به وجود نیروهای جوان و انقلابی نیاز دارد.

سرپرست حوزه وزارتی وزارت علوم، قبول مسئولیت دکتر دودمان به عنوان یک شخص پژوهشگر و انقلابی برای تعالی و ارتقا اهداف آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی را فرصت مناسب دانست.

دکتر شمسی‌پور گفت: ارتقای آموزش عالی در غرب کشور در بهبود روزافزون شرایط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اشتغال مهم و تاثیرگذار است و انتظار می‌رود همه نخبگان و مدیران استان کرمانشاه به توسعه نهاد آموزش عالی در این استان کمک کنند.