سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
آیین معارفه سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد

آیین تکریم و معارفه رئیس سابق و سرپرست جدید دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین‌المللی مراسم تجلیل از رئیس سابق دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و معارفه سرپرست دانشگاه با حضور معاون […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین‌المللی مراسم تجلیل از رئیس سابق دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و معارفه سرپرست دانشگاه با حضور معاون وزیر علوم و رئیس امور دانشجویان، امام جمعه قزوین، فرمانده سپاه استان قزوین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان و مقامات استانی، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه امروز چهارشنبه ۲۹ دی ماه در تالار اجتماعات مرکزی دانشگاه برگزار شد.

معاون وزیر و رئیس امور دانشجویان کشور در نشستی با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه دیدار کرده و با شنیدن سخنان آنان در جریان مشکلات و نظرات دانشجویان این دانشگاه قرار گرفت.

در این نشست صمیمانه در ابتدا تعدای از دانشجویان بین‌الملل به نمایندگی از دانشجویان سوری، فلسطینی، افغانستانی، پاکستانی و لبنانی ضمن خوشامدگویی به معاون وزیر علوم و رئیس امور دانشجویان و سرپرست دانشگاه، مشکلات خود را مطرح کردند که لزوم معرفی رشته‌های تحصیلی به دانشجویان داخل رشته، مشکلات اقامتی و تمدید اقامت، مشکل ورود و خروج به کشور، مشکل آزمون زبان، مشکل سامانه سجاد و طولانی شدن روندهای اداری در خصوص درخواست‌ها و فرآیندهای سامانه سجاد و فارغ‌التحصیلی از مواردی بود که مطرح شد.

دکتر هاشم داداش‌پور، نیز خطاب به دانشجویان گفت: همه ما کشورها در یک منطقه اسلامی هستیم و گرچه مرزهای جغرافیایی ما را از هم دور کرده ولی ما مرزهای عقیدتی و اسلامی را به رسمیت می‌شناسیم و تلاش ما این است تا دانشجویانی که وارد خاک این کشور می‌شوند تا زمانی که در اینجا هستند مشکلی نداشته باشند.

وی گفت: برای مشکل مجوز، طبق مطالعاتی که در کشورهای مختلف صورت گرفته مقرر شد تا طبق این تعریف، دانشجویان مقطع کارشناسی ۴ سال، کارشناسی‌ارشد ۳ سال و دکتری ۵ سال مجوز داشته و مشکلی نداشته باشند و برای ورود و خروج نیز این مشکل را بررسی می‌کنیم تا دانشجویان در این مدت مشکل برای ورود و خروج نداشته باشند.

در این مراسم آیت الله عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین با بیان اینکه پذیرش مسئولیت یک امانت است بیان داشت: حکم مسئولیت برای کسب درآمد نیست بلکه یک امانت سنگین است و کسی که این مسئولیت را می‌پذیرید باید هرچه در توان دارد برای ارتقای علمی و محتوایی دانشجویان و اساتید تلاش کند.

امام جمعه قزوین گفت: اگر افراد را به خاطر سفارش دیگران بکار بگیریم همان شخص که او را حمایت کرده‌ایم در قیامت دشمن ما می‌شود و می‌پرسد که چرا این کار را با من کردی؟

نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) به دلیل دو پسوند بین‌المللی بودن و مزین بودن به نام مبارک امام خمینی (ره) از جایگاه ویژه ای برخوردار است و باید نقش زیادی در بین دانشگاه‌های کشور و جهان اسلام در راستای مقاومت اسلامی ایفا کند.

آیت الله عابدینی با بیان اینکه این جمله امام راحل که انقلاب خود را به همه جهان صادر می‌کنیم سند این دانشگاه است، عنوان کرد: مقاومت اسلامی امروز مهم‌ترین درس دانشگاهی ماست و جهت‌گیری دانشگاه ما باید این باشد که در جبهه مقاومت حرکت کند به گونه‌ای که حاج قاسم پروری و حمایت از جریان مقاومت اسلامی مهم‌ترین رسالت امروز دانشگاه بین‌المللی (ره) به شمار می‌رود.