پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
آیین نامه استخدامی یاوران علمی اصلاح می شود | به گزارش گروه

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، آیین تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، معاون اداری، – معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: بازنگری آیین نامه استخدامی یاوران علمی با مشارکت و اخذ نظرات یاوران […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، آیین تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، معاون اداری، – معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: بازنگری آیین نامه استخدامی یاوران علمی با مشارکت و اخذ نظرات یاوران علمی انجام شده و برای تصویب به هیأت امنا ارسال شده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، آیین تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و برخی از مدیران کل ستادی برگزار و از ۶۷ کارمند نمونه تجلیل شد.

علی خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در این نشست گفت: بازنگری آیین نامه استخدامی یاوران علمی با مشارکت و اخذ نظرات یاوران علمی انجام شده و برای تصویب به هیأت امنا ارسال شده است.

وی ضمن گزارشی از خدمات رفاهی ارائه شده به کارکنان گفت: با همکاری یکی از بانک های قرض الحسنه وام ۵۰۰ میلیون ریالی یاوران علمی نهایی شده است که به همه کارکنان پرداخت می شود.

خطیبی با اشاره به تأکیدات مستمر و دغدغه وزیر علوم برای حل مشکلات یاوران علمی و همچنین اقدام شایسته برای ارتقا سطح معیشتی و جایگاه سازمانی آنان گفت: آنچه که تاکنون انجام شده در حد بضاعت ما بوده است، اگرچه