یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023

چهارشنبه، ۱۴ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۳۵۲۰۲۳-۰۱-۰۴سیاسی آیین نامه تعیین اعتبار نشریات علمی وزارت علوم با موضوع «علوم و معارف قرآن و حدیث» و با هدف توسعه پژوهش های میان رشته ای قرآن کریم و اولویت نشریات این حوزه به زبان های غیرفارسی به تصویب سی و یکمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و […]

چهارشنبه، ۱۴ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۳۵۲۰۲۳-۰۱-۰۴سیاسی

آیین نامه تعیین اعتبار نشریات علمی وزارت علوم با موضوع «علوم و معارف قرآن و حدیث» و با هدف توسعه پژوهش های میان رشته ای قرآن کریم و اولویت نشریات این حوزه به زبان های غیرفارسی به تصویب سی و یکمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور رسید.

برچسب ها: نشریات علمیآیین نامهقرآنعلوماعتبارتوسعهتصویب

آخرین اخبار سرویس:

آیین نامه تعیین اعتبار نشریات علمی با موضوع علوم قرآنی تصویب شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.