چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
آیین گرامیداشت روز جهانی GIS در دانشگاه تبریز برگزار شد

روز جهانی GIS با برگزاری یک وبینار بین‌المللی در دانشگاه تبریز گرامی داشته شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، سوم ماه نوامبر روز جهانی GIS نامیده شده است. در سالجاری روز ۲۶ آبان مصادف با این روز بود. گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه تبریز که […]

روز جهانی GIS با برگزاری یک وبینار بین‌المللی در دانشگاه تبریز گرامی داشته شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، سوم ماه نوامبر روز جهانی GIS نامیده شده است. در سالجاری روز ۲۶ آبان مصادف با این روز بود. گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه تبریز که یکی از سابقه‌دارترین گروه‌های موجود در کشور هست برای بزرگداشت این روز اقدام به برگزاری یک وبینار بین‌المللی با تاکید بر همسایگان کشورمان کرد.

این وبینار با شرکت دانشمندانی از کشورهای آذربایجان، ترکیه، عراق و پاکستان و همچنین اعضای گروه سنجش از دور و GIS دانشگاه تبریز برگزار و با استقبال خوبی از سوی علاقه‌مندان این رشته در سراسر جهان روبرو شد.

سخنرانان این وبینار (پروفسور مورات یاکار – رئیس دانشکده ژئوماتیک دانشگاه مرسین ترکیه، پروفسور اورهان گوندوز – دانشگاه دوکوز ایلول ازمیر ترکیه، پروفسور سلیم یاووز – دانشگاه بغداد عراق، دکتر سامره آبشووا – دانشگاه باکو، دکتر النور صفراوف – دانشگاه باکو، دکتر عماد علی – دانشگاه بلوچستان پاکستان، دکتر بهنام خرمی – دانشگاه دوکوز ایلول ازمیر ترکیه، دکتر خلیل ولیزاده کامران- دانشگاه تبریز، دکتر بختیار فیضی زاده- دانشگاه تبریز و محقق دانشگاه هامبولت آلمان ودکتر صدرا کریم زاده – دانشگاه تبریز) بودند.

ل. س ۴۲/ م. ع ۶۰