شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
ابلاغ اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی طرح ملی کارآفرینی به دانشگاه ها / افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان دانشگاهی

دوشنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۲۱دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خیر الدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در نشست خبری ارائه گزارش عملکرد یکساله این معاونت که امروز در وزارت علوم برگزار شد، – معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم از اجرای طرح […]

دوشنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۰۲۰۲۲-۱۱-۲۱دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خیر الدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در نشست خبری ارائه گزارش عملکرد یکساله این معاونت که امروز در وزارت علوم برگزار شد، – معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم از اجرای طرح ملی کارآفرینی خبر داد و گفت: به دانشگاه ها حدود ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص دادیم که به هر دانشجو یک میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خیر الدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در نشست خبری ارائه گزارش عملکرد یکساله این معاونت که امروز در وزارت علوم برگزار شد، گفت: در سال ۸۳ عنوان وزارت علوم تغییر کرد و به عنوان وزارت علوم تحقیقات و فناوری نام گرفت و با حضور زلفی گل به عنوان وزیر علوم معاونت فناوری و نوآوری در وزارت علوم در سال ۱۴۰۰ شکل گرفت.

وی افزود: هفته آینده مراسم تقدیر از فعالیت های برتر فناوری را خواهیم داشت که اولین مراسم هفته پژوهش است.

خیر الدین اضافه کرد: یکی از اهداف ما ارتباط دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری و تقویت زیست فناوری بود که آین نامه کار آفرینی را تکمیل کردیم و به دانشگاه ها ابلاغ کردیم.

وی ادامه داد: حدود ۵۰ پارک علم و فناوری داریم و مراکز رشد که در این پارک ها بودند به حال خود رها شده بودند که در حال ساماندهی می کنیم و آید در تما

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.