یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
ابلاغ دستورات جدید رییس جمهور به وزیر علوم | براساس ابلاغیه

یکشنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۲۰۲۰۲۳-۰۱-۰۱دانش براساس ابلاغیه ریاست جمهوری به وزارت علوم، مراکز علمی کاربردی باید به عنوان واحدهای دانشگاه فنی حرفه ای و واحدهای پیام نور در دانشگاه های دولتی مرکز استان بازتعریف و ساماندهی شوند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک، سید ابراهیم رییسی رییس جمهور […]

یکشنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۲۰۲۰۲۳-۰۱-۰۱دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک، سید ابراهیم رییسی رییس جمهور هفتم آذر ۱۴۰۱ در ادامه فرآیند نظارت ستادی بر دستگاه های اجرایی به وزارت علوم تحقیقات و فناوری رفت و با بازدید از بخش های مختلف این وزارتخانه از نزدیک در جریان عملکرد این بخش از دستگاه اجرایی قرار گرفت، وی در جلسه نظارت ستادی وزارت علوم که در همان روز تشکیل شد دستوراتی را اعلام کرد که توسط غلامحسین اسماعیلی رییس دفتر رییس جمهور ۱۴ آذر ۱۴۰۱ به دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری ابلاغ شد.

متن این ابلاغیه به شرح زیر است: با توجه به فرامین صادره توسط رییس جمهور محترم در جلسه نظارت ستادی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری مورخ ۷ آذر ۱۴۰۱ موارد ذیل جهت اجرا و اقدام، ابلاغ می گردد.

شناسایی و ثبت نیازهای استانی و ملی ۱- به منظور تقویت تحقیقات دانشگاهی تقاضامحور و افزایش اثر بخشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در حل مسائل کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدامات لازم جهت شناسایی و ثبت نیازها و مزیت های استانی و ملی در سامانه نان را با همکاری سازمان برنامه و بودجه و وزارت کشور انجام ده

برچسب ها: وزارت علوم تحقیقات و فناوریتحقیقات و فناوریرییس جمهوررییس جمهوروزارت علومعلوم تحقیقاتجمهور

آخرین اخبار سرویس:

ابلاغ دستورات جدید رییس جمهور به وزیر علوم

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.