شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
اتاق فکر بانوان در وزارت علوم تشکیل می شود | مراسم انعقاد

یکشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۵۰۲۰۲۲-۱۰-۳۰سیاسی مراسم انعقاد تفاهم نامه بین مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی نهاد مقام معظم رهبری با معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم برای تشکیل اتاق فکر بانوان برگزار شد. – مراسم انعقاد تفاهم نامه بین مرکز هم اندیشی استادان ونخبگان دانشگاهی نهاد مقام معظم رهبری […]

یکشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۵۰۲۰۲۲-۱۰-۳۰سیاسی

– مراسم انعقاد تفاهم نامه بین مرکز هم اندیشی استادان ونخبگان دانشگاهی نهاد مقام معظم رهبری با معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم برای تشکیل “اتاق فکر بانوان” برگزار شد.

خبرگزاری تسنیم ، مراسم انعقاد تفاهم نامه بین مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی با معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم با حضور حجت الاسلام رستمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در دفتر مرکزی نهاد رهبری در دانشگاه ها تشکیل شد.

حجت الاسلام رستمی در این نشست گفت: یکی از ظرفیت های مهمی که در دانشگاه های ما وجود دارد و می تواند در حل مشکلات کشور شتاب ایجاد کند، ظرفیت بالای دانشمندان، پژوهشگران و دانشمندانی است که در فضاهای علمی کشور حضور دارند.

این اساتید اتصال دقیق و کاملی به بدنه ی سیاستگذار و تصمیم گیر ندارند.

برخی از مقاطع، خود دستگاه های کلان کشوری مثل وزارتخانه ها و سازمان های کشوری، چه در قالب کمیسیون های مجلس و یا مجموعه های تخصصی مجلس، مجبور بودند برای ارزیابی بهتر نهادشان، به سمت تأسیس مراکز پژوهشی بروند؛

آخرین اخبار سرویس:

اتاق فکر بانوان در وزارت علوم تشکیل می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.