یکشنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 26 June , 2022
اجازه نداریم به شعار سال نگاه تشریفاتی داشته باشیم

مدیرکل تامین اجتماعی استان قم در نشست با رئیس پارک علم و فناوری قم گفت: شعار مقام معظم رهبری فراتر از شعار، یک امر و چراغ راه توسعه کشور است. اجازه نداریم به شعار سال نگاه تشریفاتی داشته باشیم. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری استان […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری استان قم، مدیرکل تامین اجتماعی استان قم گفت: شعار مقام معظم رهبری فراتر از شعار، یک امر و چراغ راه توسعه کشور است.

لزوم برگزاری نشست های آموزشی مشترک

مدیرکل تامین اجتماعی با تاکید براینکه شرکت‌های دانش بنیان برای معافیت حق بیمه دفاتر قانونی شفاف داشته باشند گفت: برخورداری از حمایت‌ها و تسهیلات قانونی نیازمند دفاتر قانونی شفاف و به روز شرکت‌هاست.

وی از پیشنهاد تمرکز یکی از شعب دفاتر بیمه تامین اجتماعی برای خدمات‌رسانی به شرکت‌های فناور استقبال کرد و گفت: در این زمینه باید با اطلاع‌رسانی و فراخوان شرکت‌های واجد شرایط دست‌یابی به حمایت‌های ویژه را برای دریافت خدمات مطلع کرد.

در بخش دیگری از این نشست، رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اعلام اینکه مقام معظم رهبری بیش از ۲۰ سال است که پرچمدار توسعه علم و فناوری در کشور هستند گفت: نامگذاری سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین توسط مقام معظم رهبری در واقع نامگذاری قرن جدید محسوب می‌شود و نشان دهنده خیلی از سازوکارهای اصلی نظام است.

سید حسین اخوان علوی با بیان اینکه توسعه زیست بوم فناوری استان نیاز همکاری تمام سازمان و نهادهای استان دارد گفت: زمانی قرار بود که مدیریت تامین منابع انسانی شرکت‌های فناور عضو پارک براساس قوانین مناطق آزاد تجاری باشد که عملاً این اتفاق نیفتاد و موضوعات مربوط باید از طریق سازمان تامین اجتماعی رفع و رجوع شود.

راه اندازی شعب متمرکز و تخصصی خدمات رسانی بیمه ای به شرکت های فناور

وی با بیان اینکه باید برای ۲۸۰ شرکت فناور استان خدمات‌رسانی تخصصی تامین اجتماعی فراهم شود گفت: واقعاً نباید چالش‌های میان دولت و سازمان تامین اجتماعی گریبانگیر شرکت‌های فناور شود و مسائل بیمه تامین اجتماعی کارکنان این شرکت‌ها با تمام ظرافت های قانونی حل و فصل شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به مسئله شرکت‌های فناور در زمینه حق پیمان گفت: امیدواریم سازمان تامین اجتماعی گواهی مجوز فناوری شرکت‌های عضو پارک را به عنوان ملاکی برای مفاصا حساب در نظر بگیرد.

اخوان علوی برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی میان کارشناسان حوزه سازمان تامین اجتماعی و شرکت‌های فناور را یک امر ضروری تلقی کرد و گفت: بسیاری از مشکلات دوجانبه شرکت‌های فناور با مسئله بیمه تامین اجتماعی، نداشتن آشنایی کامل با قوانین است.

پایان بخش حضور مدیرکل و دو تن از معاونان سازمان تامین اجتماعی استان قم بازدید از دو شرکت دانش بنیان باسلام و آفاق مستقر در پارک علم و فناوری استان قم بود که در این بازدید درخواست‌ها و مشکلات این دو شرکت بررسی و ارزیابی شد.