یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
اجرای طرح بورسیه صنعتی نخبگان | طرح بورسیه صنعتی نخبگان

طرح بورسیه صنعتی نخبگان را برای نخبگان داریم. ما می خواهیم حداقل هزار نفر را در سال آینده بورسیه صنعتی کنیم که طرحی با مشارکت وزارت علوم است و در استان یزد آغاز شده و برای نخبگانی است که علاقه دارند در صنعت فعال شوند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ایلنا، […]

طرح بورسیه صنعتی نخبگان را برای نخبگان داریم.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ایلنا، نشست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با جمعی از نخبگان با حضور نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها و مسئولان بنیاد ملی نخبگان عصر امروز یکم بهمن ماه برگزار شد.

ناصر باقری مقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه این نشست گفت: امسال با پیگیری وزیر علوم بعد از دیدار رهبر انقلاب با نخبگان دو اتفاق خوب افتاد؛ ما موفق شدیم با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی، سهمیه ۲۰ درصدی جذب هیأت علمی دانشگاه ها را برای جذب معرفی شدگان از سوی بنیاد ملی نخبگان را به دست آوردیم.

او افزود: این ظرفیت در سالهای گذشته نبود و امیدواریم بتوانیم سال آینده بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر از نخبگان را به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه ها داشته باشیم.

باقری مقدم تاکید کرد: علاوه بر مسیرهای قبلی که برای جذب اعضای علمی در دانشگاه ها بود، مسیر سومی طراحی شد و از افراد برگزیده بنیاد ملی نخبگان می خواهیم هفت پیشنهاد بگیریم و وزاتخانه به آن فرد برگزیده با توجه به توانایی هایش در یکی از این هفت پیشنهادش جایگاه می دهد و جانمایی می کند.