جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
اجلاس رؤسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور برگزار می‌شود/ امضا چندین تفاهم‌نامه همکاری میان وزارتی

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم از برگزاری اجلاس رؤسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور به میزبانی پارک علم و فناوری فارس در روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت‌ماه سال جاری خبر داد و گفت: طی این نشست چندین تفاهم‌نامه همکاری میان وزارتی به امضا می‌رسد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خیرالدین […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خیرالدین با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه پارک‌های علم و فناوری در تحقق فرمان مقام معظم رهبری در سال جاری مبنی بر “تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین”، تأکید کرد: آنچه در مجموعه معاونت فناوری و نوآوری به جدیت در حال پیگیری است، ایجاد ارتباط میان پارک‌های علم و فناوری و دستگاه‌های نقش‌آفرین دیگر در زمینه ارتقای فناوری و نوآوری است. از این رو، تفاهم‌نامه های مختلفی با وزارتخانه های صمت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، وزارت کشور و… امضا و عملیاتی شده است.

وی با اعلام اینکه نشست روسای پارک‌های علم و فناوری به میزبانی پارک علم و فناوری فارس در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت برگزار می‌شود، افزود: در این نشست، چند یادداشت‌تفاهم همکاری میان وزارتی نیز امضاء خواهد شد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم خط مشی‌هایی همچون، راه‌اندازی سامانه نظام ایده‌ها و نیازها (نان)، طرح دستیار فناوری، گرنت فناوری، کارخانه فناوری و نوآوری، پردیس‌های علم و فناوری مشترک مابین دانشگاه و پارک علم و فناوری، تور ملی و در مرحله بعد تور بین‌المللی فناوری، تدوین سند نظام ملی نوآوری، طرح تانا (“توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها” با همکاری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری)، راه‌اندازی سامانه “پنفاد” (پایش نوآوری، فناوری و اشتغال دانش‌بنیان) را در راستای عملیاتی کردن ظرفیت‌ها و توانایی‌های فناورانه و نوآورانه پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و سایر دستگاه‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند، از اهداف معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف در سال جاری عنوان کرد.