یکشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۰
Sunday, 28 November , 2021
اختصاص اعتبار پژوهشی به طرح دانش آموخته دکتری دانشگاه سمنان

سرپرست پردیس علوم دانشگاه سمنان از اختصاص اعتبار پژوهشی از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به طرح دانش آموخته دکتری این دانشگاه خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر فریدون حبیبان دهکردی با اعلام این خبر گفت: دکتر زهره امینی فرد که دوره‌های […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر فریدون حبیبان دهکردی با اعلام این خبر گفت: دکتر زهره امینی فرد که دوره‌های دکتری و پسادکتری خود را در زمینه بهینه سازی به راهنمایی دکتر سامان بابایی کفاکی عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه سمنان به اتمام رسانده بود، موفق به اخذ اعتبار پژوهشی برای طرح خود شد.

سرپرست پردیس علوم دانشگاه سمنان افزود: این اعتبار پژوهشی به ارزش هشتصد میلیون ریال از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) به دانش آموخته دانشگاه سمنان به عنوان پژوهشگر پسادکتری اختصاص یافته است.

دکتر حبیبیان دهکردی به عنوان این پژوهش اشاره کرد و گفت: “به کارگیری رویکردهای نوین بهینه سازی در حل مسئله حسگری فشرده”، عنوان این پژوهش است که در INSF به شماره ۹۹۰۳۱۵۳۲ به تصویب رسید.

دکتر امینی فرد دانش آموخته دکتری و مسئول انجام این پژوهش نیز گفت: هدف از این طرح بررسی قابلیت‌های رویکردهای نوین بهینه سازی به خصوص روش‌های بهینه سازی غیرخطی نامقید در حل مسائل حسگری فشرده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این رده از مسائل در علوم نظامی، پزشکی، آمار و علوم کامپیوتر (یادگیری ماشین) یافتن راه حلی بهینه برای این نوع از مسائل اخیراً توجه محققان زیادی از حوزه‌های مختلف علمی را به خود جلب کرده است.

ل. م ۵۴ / ‏‬ س. ر ۶۲